Ελευθερόπουλος: «Έχουμε χαράξει έναν δρόμο και συνεχίζουμε»

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος μίλησε για την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης σε φιλικό αγώνα της Τετάρτης (21/9). 

Ελευθερόπουλος: «Έχουμε χαράξει έναν δρόμο και συνεχίζουμε»

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είπε μετά την ήττα (3-1) του Πανσερραϊκού από τον Αστέρα Τρίπολης.

«Ήταν ένα παιχνίδι με έναν αντίπαλο που κάθε χρόνο στοχεύει στην εξάδα της Super League. Θέλουμε τέτοια παιχνίδια. Ήταν πολύ επιθετικό και από τις δύο ομάδες με αρκετές ευκαιρίες. Δημιουργήσαμε πάρα πολλά. Θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει περισσότερες φάσεις πέρα από το πέναλτι που χάσαμε. Είχαμε πολλές τελικές.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι μέχρι το 48'-50' στις τέσσερις τελικές του αντιπάλου είχαμε δεχτεί τρία γκολ. Αυτό θα είναι μεγάλο πρόβλημα για την κατηγορία που παίζουμε. Η άμυνα σε κρατάει περισσότερο. Έχουμε μια ομάδα με ποιότητα που αρέσκεται να κρατάει τη μπάλα. Το αποδείξαμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Είναι ένα μεγάλο ζήτημα για την κατηγορία να μην τρώμε με τέτοια ευκολία γκολ ανεξαρτήτως της ποιότητας του αντιπάλου.

Πάντα μαθαίνεις. Έχουμε χαράξει έναν δρόμο, συνεχίζουμε. Έχουμε ένα παιχνίδι την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αντίστοιχου επιπέδου. Το ζητούμενο είναι να βελτιωνόμαστε στους κάθε τομείς. Πρέπει οι κίνδυνοι να σταματάνε πιο πριν, γιατί σε αυτά τα παιχνίδια αν σου κάνει μια ευκαιρία ο αντίπαλος, θα σου βάλει γκολ».

Για το ματς Κυπέλλου με το Αιγάλεω:

«Είναι μια ιστορική ομάδα. Και πέρυσι έκανε μια εξαιρετική πορεία. Ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην πεντάδα. Έχει πολύ δυνατή έδρα. Εκεί παίζει διαφορετικά. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Στοχεύουμε, φυσικά, στην πρόκριση».