Παπαδόπουλος: «Δεν μιλάω, δεν μιλάω, αλλά δεν έχουν καταλάβει που έχουν έρθει»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος ήταν απογοητευμένος μετά το 1-1 με τον Ναυπακτιακό Αστέρα. 

Παπαδόπουλος: «Δεν μιλάω, δεν μιλάω, αλλά δεν έχουν καταλάβει που έχουν έρθει»

Απογοητευμένος από κάποιους ποδοσφαιριστές έμεινε ο Σούλης Παπαδόπουλος, μετά το 1-1 με τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Δήλωσε ο προπονητής της Παναχαϊκής:

«Θα μπορούσα να μην τα κάνω αυτά τα φιλικά. Δεν μιλάω, δεν μιλάω, αλλά δεν έχουν καταλάβει πού έχουν έρθει και τι ομάδα είμαστε. Δεν έχει σημασία αν δεν παίζουν 13, 14 παιδιά. Πρέπει να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε δεν τους βάζουμε να παίξουν με ομάδες Super League 2, Super League. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να δίνουν πολλά περισσότερα κάποια παιδιά.

Καλύπτω, καλύπτω, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν παρουσία ομάδας αυτή. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησαν, πέτυχαν ένα ωραίο γκολ, αλλά πάντα κυνηγούσαμε τη μπάλα. Κάποιοι θα καταλάβουν ότι άλλο να μπαίνουν σαν αλλαγή και να μη φαίνεται και άλλο όταν λείψουν τέσσερα, πέντε παιδιά με τραυματισμούς και κάρτες. Τότε τι θα κάνουμε;

Και ο κόσμος δίκαιο έχει. Η Παναχαϊκή είναι, δεν έχει σημασία αν έλειπαν 13, 14 άτομα. Είμαι πολύ στενοχωρημένος και πολύ απογοητευμένος από κάποια παιδιά. Ίσως να αλλά λίγο οι σκέψεις μου. Δεν θέλω να γίνω άδικος ή σκληρός, αλλά δεν γίνεται αυτό. Θα μπορούσαμε να μην παίζουμε αυτά τα φιλικά. Το κάνω για να παίξουν, αλλά εντάξει. Τι να πούμε στον κόσμο; Δεν γίνεται να παίζουν 30 παιδιά».

Για το Κύπελλο και το παιχνίδι με τον Βύρωνα Καβάλας:

«Το ταξίδι δεν το γλιτώσαμε. Σίγουρα δεν θα κερδίσουμε το Κύπελλο. Θέλουμε να προκριθούμε με όλο τον σεβασμό στον αντίπαλο που έχει πάρει δύο προκρίσεις. Θέλουμε να έχουμε επίσημα παιχνίδια. Θα πάμε με σοβαρότητα και με σεβασμό για να πάρουμε την πρόκριση που είναι μονόδρομος. Μας δίνεται η ευκαιρία να φέρουμε μια μεγάλη ομάδα στην Πάτρα για να γεμίσουμε το γήπεδο. Θα το κυνηγήσουμε μέχρι εκεί που δεν πάει».