Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 0-2: Οι δηλώσεις Γκουτσίδη, Βοσνιάδη, Παπαγεωργίου, Δεληζήση

Η ΑΕΛ κέρδισε στον Βόλο την τοπική Νίκη με 2-0. Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών. 

Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 0-2: Οι δηλώσεις Γκουτσίδη, Βοσνιάδη, Παπαγεωργίου, Δεληζήση

Η Formedia TV μετέδωσε ζωντανά και το φιλικό της ΑΕΛ με τη Νίκη Βόλου κι αμέσως μετά εξασφάλισε τις ακόλουθες δηλώσεις:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ (προπονητής ΑΕΛ): «Ασφαλώς και είμαι ευχαριστημένος απ’ το αποτέλεσμα και την εμφάνιση, αλλά θέλω να επισημάνω πως προσωπικά ήμουν ευχαριστημένος κι απ’ την εμφάνιση με την Καρδίτσα. ‘Εχουμε ένα πλάνο στο παιχνίδι μας, προσπαθούμε πάντα να το εφαρμόζουμε κι όταν καταφέρνουμε να το επαναλαμβάνουμε έρχεται η επιτυχία. Στο προηγούμενο φιλικό είχαμε υπεροχή 90 λεπτά αλλά μας έλλειψε η τελική πάσα για να κάνουμε ευκαιρίες. Κάτι που είχαμε σήμερα. Δεν παίξαμε δηλαδή διαφορετικά. Αυτό είπα πριν το ματς στα παιδιά. Παίξτε όπως με την Καρδίτσα, αλλά προσέξτε την τελική πάσα. Σήμερα όντως οι πάσες μας ήταν ξυραφιές σε όλες τις γραμμές. Είχαν ουσία. Μην τα βλέπουμε όλα άσπρα στη νίκη και μαύρα στην ήττα. Αλλιώς διαβάζουμε τα ματς οι προπονητές κι αλλιώς οι φίλαθλοι. Επιπλέον, πιστεύω στα νέα παιδιά και στον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Αυτός που δουλεύει στην προπόνηση θα πάρει ευκαιρίες, αυτό έγινε σήμερα από το α’ μέρος και όλα τα παιδιά δείξαν ότι μπορούν να μας βοηθήσουν. Έχουμε άλλωστε τον χρόνο για να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους».

ΑΛΕΚΟΣ ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ (προπονητής Νίκης): «Είμαστε σε στάδιο που ακόμα ψάχνουμε πράγματα. Η ΑΕΛ ξεκίνησε νωρίτερα προετοιμασία, μοιάζει πιο έτοιμη κι ίσως συσπειρώθηκε απ’ τα αποτελέσματα των προηγούμενων φιλικών της. Σίγουρα πέρασε πίεση και οι παίκτες της ήρθαν έτοιμοι να δώσουν τη μάχη τους. Μας δόθηκε ένα μάθημα για να αντιληφθούμε πως στο πρωτάθλημα τα πράγματα θα είναι αλλιώς. Στα προηγούμενα φιλικά δείξαμε άλλα πράγματα, αλλά σήμερα ήρθε ένας αντίπαλος καλύτερα προετοιμασμένος αγωνιστικά και πνευματικά και ήταν καλύτερος. Πρέπει λοιπόν κι εμείς ν’ αρχίσουμε να βάζουμε πράγματα στη σειρά».

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (ποδοσφαιριστής ΑΕΛ και σκόρερ των δυο γκολ): «Ήταν σημαντικό ότι κερδίσαμε γιατί πρέπει να χτίσουμε χαρακτήρα νικητή από τα φιλικά. Σήμερα σκόραρα εγώ, αύριο κάποιος άλλος, αλλά σημασία έχει να φτάνουμε στο στόχο. Απέναντι μάλιστα στη Νίκη Βόλου κερδίζεις ψυχολογία κι είναι γεγονός πως αυτή τη φορά είμασταν πολύ καλοί. Έχουμε ενισχυθεί, καλοδεχτήκαμε όλα τα νέα παιδιά και παλεύουμε να είμαστε έτοιμοι τη στιγμή που πρέπει».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ (ποδοσφαιριστής Νίκης): «Παίξαμε με αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους και είναι γεγονός πως δεν μπήκαμε καλά στο ματς. Μπορεί να μην ήρθε το αποτέλεσμα, αλλά αυτή την περίοδο δεν μετράει αυτό, μετράει η συμπεριφορά μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την ομάδα, δουλεύουμε σ’ αυτή την κατεύθυνση και θέλουμε να περάσουμε σε όλα τα παιδιά τη νοοτροπία του πρωταθλητισμού. Θα είμαστε πανέτοιμοι στην έναρξη, ευχόμενοι να γίνει όπως ειπώθηκε στα μέσα Οκτωβρίου».