Προοδευτική: Πήρε Σισέ, Αλίμπε και Τσακίρη

Στην Προοδευτική θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μόμο Σισέ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Ανακοινώθηκαν και οι Αλίμπε, Τσακίρης.

Προοδευτική: Πήρε Σισέ, Αλίμπε και Τσακίρη

Ο πανύψηλος αδερφός του Παπ Αμπού Σισέ, ο οποίος αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό Β' θα συνεχίσει στη Super League 2, με τη φανέλα όμως της Προοδευτικής.

Επιπλέον οι «βυσσινί» έκαναν γνωστό πως απέκτησαν τον 19χρονο επιθετικό Σέντρικ Αλίμπε ως ελεύθερο επίσης από τον Ολυμπιακό Β', ενώ για την Προοδευτική θα παίξει και ο Τσακίρης ως δανεικός για δύο χρόνια από τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΣΙΣΕ-ΑΛΙΜΠΕ-ΤΣΑΚΙΡΗ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ!

Τελευταία μετά της μεταγραφικής περιόδου χθες και οι βυσσινί προχώρησαν σε προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό τους.
Συγκεκριμένα απέκτησαν με δανεισμό από τον Ολυμπιακό τον πανύψηλο αμυντικό χαφ Μομο Σισέ αδερφό του Παπ Αμπού ύψους 2.02. Είναι Σενεγαλέζος έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες της Γαλλίας .
Δικός της και ο 19χρονος επιθετικός Σέντρικ Αλίμπε που ήρθε και αυτός από το Ρέντη και μάλιστα με άριστες συστάσεις. Υπέγραψε για 2 χρόνια και έχει χώρα καταγωγή το Κονγκό.
Με τους βυσσινί θα αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ατρόμητο ο 21χρονος εξτρέμ Γιάννης Τσακίρης . Πέρυσι αγωνίστηκε με εξαιρετική επιτυχία από τον Ιανουάριο και μετά στον Πανελευσινιακό και διακρίνεται για τη μεγάλη του ταχύτητα.
Αντίθετα παρελθόν αποτελεί ο Λουκά Μάρκοβιτς καθώς οικογενειακοί λόγοι τον ανάγκασαν να γυρίσει στη Σερβία.»