Σούλης Παπαδόπουλος: «Μικρή η Super League 2 για την Παναχαϊκή»

Το σχόλιο του προπονητή της Παναχαϊκής, Σούλη Παπαδόπουλου μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2.

Σούλης Παπαδόπουλος: «Μικρή η Super League 2 για την Παναχαϊκή»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος σχολίασε για την πρεμιέρα με τα Χανιά, αλλά και την επιστροφή της Παναχαϊκής στη Super League 2:

«Επιτέλους έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος. Αυτό που περίμεναν όλες οι ομάδες. Και μόνο που έγινε είναι μεγάλη χαρά και το είδα στο πρόσωπο των παιδιών. Σίγουρα κοιτάς την κλήρωση. Δεν θα πω αυτό που λένε όλοι ότι θα παίξεις με όλους. Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να είσαι σοβαρός και να είσαι αυτός που πρέπει για να μπορέσεις να πάρεις κάτι θετικό. Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και σεβασμό σε όλες τις ομάδες γιατί όλες είναι πολύ δυνατές, έχουν τη δική τους ιστορία και όλες θέλουν να κάνουν το καλύτερο.

Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι κάθε Κυριακή στο παιχνίδι που αντιμετωπίζουμε. Το πρώτο είναι εκτός έδρας μια ομάδα πολύ καλή τα τελευταία χρόνια. Τα Χανιά διεκδικούσαν την άνοδο. Φέτος έχουν αλλάξει πολύ το ρόστερ τους. Αυτό μπορεί να είναι θετικό, αλλά πιο πολύ αρνητικό. Δεν ξέρεις τι μπορεί να αντιμετωπίσεις. Είναι μια ομάδα που είναι παραδοσιακά στη Super League 2 και από τις πιο δυνατές. Έχω περάσει από εκεί και είναι ευχάριστο που θα συναντήσω γνωστούς και ανθρώπους που έχω συνεργαστεί.

Θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί βρισκόμαστε στην κλήρωση της Super League 2. Πέρυσι η Παναχαϊκή απουσίαζε, δυστυχώς. Είναι πολύ ευχάριστο που εκπροσωπείται η Πάτρα από την Παναχαϊκή σε αυτή την κατηγορία. Είναι μικρή για την Παναχαϊκή, αλλά τα τελευταία χρόνια εκεί είμαστε και αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο θα πρέπει να δουλεύουμε πάρα πολύ χωρίς μεγάλα λόγια και χωρίς να υποσχόμαστε τίποτα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε και κάθε Κυριακή να έρχεται ο κόσμος, να μας βλέπει να δίνουμε τα πάντα στο γήπεδο. Καλό πρωτάθλημα, υγεία σε όλους και αυτοί που πρέπει και αξίζουν ν' ανέβουν. Αυτοί που δεν αξίζουν να πέσουν».