Αιγάλεω: Ανακοίνωσε τον Θέμη Πατρινό

Το Αιγάλεω ανακοίνωσε την απόκτηση του Θέμη Πατρινού.

Αιγάλεω: Ανακοίνωσε τον Θέμη Πατρινό

Στο Αιγάλεω θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θέμης Πατρινός, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Εργοτέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιγάλεω:

«ΣΤΟ CITΥ Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ

Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Θεμιστοκλή Πατρινό.

Ο Πατρινός αγωνίζεται ως επιθετικός και από το 2020 αγωνιζόταν στον Εργοτέλη με τον οποίο είχε 48 συμμετοχές και 3 γκολ στη Super League 2.

Ο 21χρονος σέντερ φορ είναι γεννημένος στην Αθήνα στις 18 Ιανουαρίου 2001 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της ΑΕΚ αγωνιζόμενος μέχρι και την ομάδα Κ19 των «κιτρινόμαυρων».

Ο Πατρινός την περίοδο 2019-20 αγωνίστηκε 6 μήνες στην Γερμανία για λογαριασμό της FC Homburg, «μετρώντας» 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 6 γκολ. Επόμενος σταθμός της καριέρας του νεαρού στραϊκερ αποτέλεσε η Κρήτη και ο Εργοτέλης.

Εκεί αρχικά εντάχθηκε στην Κ19 των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο γρήγορα το ταλέντο και η αγωνιστικότητα του τον οδήγησε στην ανδρική ομάδα. Έτσι τον Σεπτέμβριο του 2020 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, συμμετέχοντας με τους Κρητικούς στην Super League 2.

Παράλληλα, ο 21χρονος επιθετικός είναι διεθνής, καθώς έχει κληθεί στις αναπτυξιακές εθνικές μας ομάδας φορώντας το εθνόσημο της Κ17.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αιγάλεω, ο Θέμης Πατρινός, υπογράμμισε : «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον σε μια ιστορική ομάδα όπως αύτη του Αιγάλεω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό για την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους σε μένα. Εύχομαι να δικαιώσω την ομάδα για την επιλογή της και να έχουμε πολλές επιτυχίες μαζί στο μέλλον».

Καλωσορίζουμε τον Θέμη στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα».