Προοδευτική: Αποχώρησε ο Αντώνης Κυριαζής

Μετά τον Βασίλη Πατσατζόγλου, αποχώρησε από την Προοδευτική και ο επιθετικός, Αντώνης Κυριαζής

Προοδευτική: Αποχώρησε ο Αντώνης Κυριαζής

Χώρισαν οι δρόμοι της Προοδευτικής με τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του συλλόγου, Αντώνη Κυριαζή. Αυτή είναι η δεύτερη αποχώρηση για τους «βυσσινί» καθώς προηγήθηκε αυτή του Βασίλη Πατσατζόγλου.

Ο έμπειρος επιθετικός για το «διαζύγιο» με την Προοδευτική δήλωσε: «Ένα πανέμορφο ταξίδι σχεδόν δύο ετών έφτασε στο τέλος του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση, τον Δημήτρη Αρναούτη, τον Θοδωρή Γκάτζιο, τους συμπαίκτες μου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, Αντώνη Αραβαντινό όπως και τον κόσμο της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που μου έδειξαν. Μαζί σας έζησα στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό και θα τις έχω παρακαταθήκη για το υπόλοιπο της ζωής μου. Ζήσαμε μαζί μια ιστορική άνοδο για την ομάδα μετά από πολλά χρόνια.
Εύχομαι στην Προοδευτική να βρει το δρόμο της στις επαγγελματικές κατηγορίες και πολύ γρήγορα να βρίσκεται εκεί που της αρμόζει στην Α’ Εθνική, μια ομάδα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για τον λόγο που αποχωρώ δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες και ο … νοών νοείτω.
Ήταν τιμή μου που φόρεσα τον φοίνικα στο στήθος, δε σας λέω αντίο αλλά εις το επανιδείν».