Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε Χαλίμι

Στη Super League 2 και τον Απόλλωνα Σμύρνης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπεσάρ Χαλίμι.

Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε Χαλίμι

Ανακοίνωσε μεταγραφή ο Απόλλων Σμύρνης! Ο λόγος για τον Κοσοβάρο μεσοεπιθετικό Μπεσάρ Χαλίμι. Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα της λετονικής Ρίγα, με την οποία κατέγραψε μόλις 6 συμμετοχές με 1 γκολ.

Με φανέλα της Εθνικής Κοσόβου έχει πραγματοποιήσει 34 συμμετοχές πετυχαίνοντας 4 γκολ, έχοντας μάλιστα αγωνιστεί και με τις «μικρές» εθνικές της Γερμανίας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Μπεσάρ Χαλίμι. Γεννημένος στη Φρανκφούρτη, στις 12/12/1994 με καταγωγή από το Κόσοβο, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Τελευταία ομάδα του ήταν η Λετονική Ρίγα ενώ προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έγινε επαγγελματίας στη δεύτερη ομάδα της Στουτγκάρδης. Τον απέκτησε η Μάιντς και συνέχισε δανεικός στη FSV Φρανκφούρτη. Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν η Μπρόντμπι στη Δανία και στη Β’ Γερμανίας η Σαντχάουζεν.
Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Κοσόβου με 33 συμμετοχές και 4 γκολ. Υπήρξε επίσης ποδοσφαιριστής των «μικρών» εθνικών ομάδων της Γερμανίας».