ΑΕΚ Β' - Κηφισιά 0-4: Εντυπωσιακή η ομάδα των Βορείων Προαστίων...

Σε φιλικό παιχνίδι η ΑΕ Κηφισιάς νίκησε την ΑΕΚ Β΄με 4-0 και στο συγκεκριμένο ματς πήρε χρόνο συμμετοχής ο Κώστας Γαλανόπουλος

ΑΕΚ Β' - Κηφισιά 0-4: Εντυπωσιακή η ομάδα των Βορείων Προαστίων...

Την ήττα με 4-0 γνώρισε η ΑΕΚ Β' από την Κηφισιά, αλλά το βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στην επανεμφάνιση του Κώστα Γαλανόπουλου.

Ο Έλληνας μέσος αγωνίστηκε για μισή ώρα, μπαίνοντας στο 61' στη θέση του Μουστακόπουλου, και πήρε χρόνο συμμετοχής μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Στο 21' ο Γκίνι άνοιξε το σκορ, με τον Καλλέργη στο 37' να γράφει το 2-0. Στην επανάληψη η Κηφισιά πέτυχε δύο ακόμη τέρματα με τον Ταλάλ (58', 82') για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 4-0.

ΑΕΚ Β': Χατζηεμμανουήλ (46' Θεοχάρης) Κάτσικας, Νταμπίζας (46' Κορομηλάς) Ντάικο, Παρράς, Ρουκουνάκης (46' Γερολέμου) Μουστακόπουλος (61' Γαλανόπουλος) Σταμούλης (77' Πάπα) Μαχαίρας (46' Τζούντα Γκαρσία) Γεωργέας (46' Σκόνδρας) Κοσίδης (77' Απ. Χριστόπουλος)

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Αναγνωστόπουλος, Σμπώκος, Μαζουλουξής, Μπαρμπόσα, Να, Ποζατζίδης, Γκίνι, Καλλέργης, Πρίτσας, Σεϊς, Τετέι. Αγωνίστηκαν και οι Αγριμάκης, Παναγιώτου, Σωτηράκος, Παπασάββας, Ταλάλ, Ιατρούδης, Κουιρουκίδης, Νοικοκυράκης, Σπίνος, Παυλάκης