Επίσημο: Στον Μακεδονικό ο Λεωνιδόπουλος

Τον 26χρονο μέσο Θανάση Λεωνιδόπουλο απέκτησε ο Μακεδονικός

Επίσημο: Στον Μακεδονικό ο Λεωνιδόπουλος

Ο Θανάσης Λεωνιδόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Μακεδονικό.

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Λεωνιδόπουλο.

Ο 26χρονος (3/6/1996) κεντρικός μέσος, που αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός χαφ, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Πειραιώς, καταγράφοντας σε ηλικία 18 ετών τις πρώτες του συμμετοχές στη Γ Εθνική. Το καλοκαίρι του 2019 έκανε το άλμα στην Super League 2 για λογαριασμό του Πλατανιά, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για δύο σεζόν, την περίοδο που και η πανδημία της Covid-19 έκανε την εμφάνιση της στις ζωές μας.

Ο γεννημένος στο Ρίο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Πελοπόννησο για τη σεζόν 2021/22, υπογράφοντας στον Αστέρα Βλαχιώτη και αποκτώντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα της Λακωνίας στον Νότιο Όμιλο της Betsson Super League 2. Εκεί, ήταν συμπαίκτης με τον επίσης νεοφερμένο «πράσινο», Γιάννη Ιωαννίδη.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει στις τάξεις της μεγάλης πράσινης οικογένειας τον Θανάση Λεωνιδόπουλο και του εύχεται υγιή και επιτυχημένη θητεία με τη φανέλα του Μακεδονικού!», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Μακεδονικός.