Διαγόρας: Αποχωρεί από την Super League 2

Η ΠΑΕ Διαγόρας ανακοίνωσε στον Ερασιτέχνη πως θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Super League 2, πριν αυτό καν αρχίσει.

 

Διαγόρας: Αποχωρεί από την Super League 2

Με μία ομάδα λιγότερη θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 11/9 αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι αυτό θα συμβεί.

Οι ομάδες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα ενώ δεν θα πάρουν χρήματα από το Στοίχημα, όπως υπολόγιζαν, τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Έτσι, η ΠΑΕ Διαγόρας με ανακοίνωση της, έκανε γνωστό, στον Ερασιτέχνη Διαγόρα ότι θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα αν και δήλωσε κανονικά συμμετοχή.

Η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Διαγόρα:

«Δυστυχώς μετά την έντονη ανησυχία μας και τις οχλήσεις μας προς την Π.Α.Ε. Διαγόρας λάβαμε την επίσημη απάντηση πως η ομάδα αδυνατεί να αγωνιστεί στη Super League 2. Ουδείς Διαγορίτης, μετά τη χαρά μας για την παραμονή που πέτυχε η ομάδα μας, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ερχόταν μια ΜΑΥΡΗ μέρα για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ μας σύλλογο. Γι αυτό καλούμε σε έκτακτη γενική συνέλευση την Τρίτη 16 Αυγούστου και ώρα 20:30 όλα τα μέλη μας και όλους τους Διαγορίτες για να δρομολογήσουμε την επόμενη μέρα. Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ!».