Ηρακλής: Συνεχίζουν μαζί στα διοικητικά του οι Ευγενίου και Παπαδόπουλος!

Ανακοίνωση όπου αναφέρεται ότι το επιτυχημένο, δίδυμο, στα διοικητικά της ΠΑΕ, Ευστράτιος Ευγενίου και Αθανάσιος Παπαδόπουλος θα συνεχίσουν από κοινού και την επόμενη σεζόν εξέδωσε ο Ηρακλής.

Ηρακλής: Συνεχίζουν μαζί στα διοικητικά του οι Ευγενίου και Παπαδόπουλος!

Ευχάριστα μαντάτα για τους φίλους του Ηρακλή αφού το «μέτωπο» των Ευγενίου και Παπαδόπουλου στα διοικητικά της ΠΑΕ παραμένει αρραγές.

Οι δύο άνδρες έδωσαν το «στίγμα» τους μέσω ανακοίνωσης για την επόμενη ημέρα στην ομάδα του Ηρακλή που συνεχίζει να τους βρίσκει μαζί.

Η ανακοίνωση του «γηραιού» που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει τα εξής:

«Κατά την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2021-22 υπήρξε μία επιτυχημένη πορεία της ομάδας, κάτι το οποίο αναγνωρίζεται από όλους. Την χρονιά αυτή, η οποία ήταν δύσκολη δεδομένου ότι ήταν μια μεταβατική χρονιά, το κύριο βάρος ιδίως στον οικονομικό τομέα,σήκωσε ο πρώτος από εμάς ( Ευστράτιος Ευγενίου ), ενώ υπήρξε βοήθεια / χορηγία από τον δεύτερο από εμάς ( Αθανάσιο Παπαδόπουλο ).

Σήμερα πλέον βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό της ομάδας ότι μετά από κοινή συμφωνία μας αποφασίσαμε να προχωρήσουμε από κοινού και να συμπορευτούμε για την ποδοσφαιρική χρονιά 2022-2023.

Υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων και των στόχων μας και ως εκ τούτου υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας και την επίτευξη όλων των στόχων της. Στην προσπάθεια μας αυτή η διαχείριση του αγωνιστικού τμήματος της ομάδος για την περίοδο 2022-23, θα γίνει από τον κύριο Ευγενίου, ενώ θα υπάρξει αρχικά εφέτος βοήθεια/συνδρομή και στη συνέχεια στο μέλλον άμεση συνεργασία και ενεργή συμμετοχή σε όλους τους τομείς από τον Νικ Σάκιεβιτς και την ομάδα αυτού».