ΑΕΚ: Κλείνει τον Θυμιάνη της Ξάνθης για την δεύτερη της ομάδα!

Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Κώστα Θυμιάνη, της Ξάνθης, είναι η ΑΕΚ προορίζοντας τον για την 2η ομάδα της.

ΑΕΚ: Κλείνει τον Θυμιάνη της Ξάνθης για την δεύτερη της ομάδα!

Την ώρα που οι πληροφορίες και τα σενάρια από το εξωτερικό «στέλνουν» παίκτες για την άμυνα, και την επίθεση στην ΑΕΚ είναι κοντά στο να ολοκληρώσουν μια μετακίνηση για την μεσαία γραμμή!

Πρόκειται για τον Κώστα Θυμιάνη που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη, καθώς κατέθεσε προσφυγή λόγω οφειλών.

Ο μεσοαμυντικός της Ξάνθης άρεσε στους «κιτρινόμαυρους» από το 2015 που εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής τους και είχαν υπάρξει προχωρημένες επαφές με την ακριτική ομάδα και πέρσι.

Κατά πληροφορίες, είχε υπάρξει ακόμα και συμφωνία αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε επειδή ο παίκτης δεν ήθελε να παίξει αρχικά στην ΑΕΚ Β’.

Την περυσινή σεζόν, ο Θυμιάνης έκανε την πρώτη γεμάτη σεζόν του σε επαγγελματικό επίπεδο, έχοντας 26 συμμετοχές (με ένα γκολ και μια ασίστ) στην Superleague 2.

Είναι διεθνής με την Ελπίδων και παρότι έχει κρούσεις από το εξωτερικό, αλλά και από τον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι η ΑΕΚ (που δεν το επιβεβαιώνει πάντως...) έχει το πάνω χέρι για την απόκτησή του.

Ο Θυμιάνης θα κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, ωστόσο όπως συνέβη και με άλλους νεαρούς παίκτες η μεταγραφή του αφορά την Β’ ομάδα.