ΑΕΚ Β': Στην Πορταριά για προετοιμασία με 21 παίκτες!

Για την Πορταριά του Πηλίου αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ Β' αποτελούμενη από 21 παίκτες. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος συμπεριέλαβε και τον Τζούντα Γκαρσία που συμμετείχε και στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

ΑΕΚ Β': Στην Πορταριά για προετοιμασία με 21 παίκτες!

Στο Πήλιο και πιο συγκεκριμένα στην μαγευτική Πορταριά θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ΑΕΚ Β'.

Η αποστολή των κιτρινόμαυρων με επικεφαλής των Σωκράτη Οφρυδόπουλο αναχώρησε για το «βουνό των Κενταύρων».

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και ο Τζούντα Γκαρσία, ο οποίος ήταν και στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είναι ο μόνος από τη δεύτερη ομάδα που θα συμμετάσχει και στις δύο προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Αλμέιδα είχε πάρει μαζί του στην Ολλανδία και τους Θεοχάρη, Ραντόνια, Κορνέζο, Λάτσι, Μουστακόπουλο, Γιούση, Μαχαίρα και Κοσίδη.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης θα δώσει φιλικό με την ομάδα Κ19 της ομάδας του Βόλου, ενώ την Παρασκευή 12 Ιουλίου θα μεταβεί στη Λαμία για όπου θα δώσει φιλικό με την ομώνυμη ομάδα.

Αναλυτικά οι παίκτες που πήρε μαζί του ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος: Αγγελόπουλος, Μαρίνης, Μπαλαμώτης, Χατζηκυριάκος, Κάτσικας, Σταμούλης, Παρράς, Μαντζουρανάκης, Κορομηλάς, Ρουκουνάκης, Λέλεκας, Τσιόκρης, Γερολέμου, Πιτιλάκος, Νούλας, Πάπα, Γεωργέας, Τζ. Γκαρσία, Ευθ. Χριστόπουλος, Απ. Χριστόπουλος, Γκολφίνος.