Μακεδονικός: Έλυσε τη συνεργασία του με δέκα ποδοσφαιριστές

Δέκα ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από τον Μακεδονικό και δεν θα ενισχύσουν την ομάδα της Νεάπολης στο πρωτάθλημα της Super League 2

Μακεδονικός: Έλυσε τη συνεργασία του με δέκα ποδοσφαιριστές

Την πόρτα της εξόδου πέρασαν δέκα ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού και δεν θα ενισχύσουν τους «πράσινους» στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Νεάπολης αναφέρει τα εξής:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με δέκα ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Χρήστο Καράμπελα, Γιάννη Καραμπά, Θάνο Τοπούζη, Ηλία Καζουλίδη, Δημήτρη Παπαοικονόμου, Δημήτρη Δοξάκη, Δημήτρη Μαρνέρη, Βησσαρίων Δρόσο, Θανάση Ουζούνογλου και Δημήτρη Θεοδωρίδη.
Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους για το γεγονός ότι έβαλαν το λιθαράκι τους στη σπουδαία επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής και της ανόδου – μέσω της διαδικασίας των μπαράζ – στη Super League 2, δηλαδή για την επιστροφή του Μακεδονικού στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Τοπούζης, Καζουλίδης, Παπαοικονόμου, Δοξάκης και Μαρνέρης υπέγραψαν στο σύλλογο το καλοκαίρι του 2021, ενώ Δρόσος, Ουζούνογλου και Θεοδωρίδης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο της περασμένης σεζόν. Ο Καραμπάς τον Ιανουάριο του 2020 και ο Καράμπελας αποχωρεί μετά από μια πλήρη τριετία στα «πράσινα».

Ο σύλλογος επιθυμεί να εξάρει ιδιαιτέρως την προσφορά του Χρήστου Καράμπελα τα τρία αυτά χρόνια, ο οποίος – καθόλου τυχαία – αναδείχθηκε σε έναν εκ των αρχηγών της ομάδας, με αξιοσημείωτη ποιότητα μέσα αλλά και έξω από το χορτάρι, ένας σπάνιος άνθρωπος!

Επίσης, αξιοσημείωτο είναι και το κατόρθωμα του Θάνου Τοπούζη, ο οποίος αποτέλεσε αξιόπιστο φάρο στην επίθεση του Μακεδονικού, μοιραζόμενος με τον Ζυγκερίδη του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων το βραβείο του πρώτου σκόρερ (11 γκολ) στον 2ο όμιλο!

Τέλος, η επί δυόμιση χρόνια παραπονή στον ίδιο σύλλογο δεν είναι δεδομένη στις μέρες μας, αλλά είναι κάτι που συνέδεσε τον Γιάννη Καραμπά με τον Μακεδονικό. Δεδομένη δεν είναι και η τύχη, ωστόσο, μιας και ο ακραίος αμυντικός συνάντησε την πανδημία στις πρώτες δύο σεζόν του, καταλήγοντας να παίξει ουσιαστικά σε έναν γύρο πρωταθλήματος, ενώ φέτος υπέστη από την αρχή μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο γόνατο.

Η διοίκηση του Μακεδονικού αποχαιρετά τους παραπάνω ποδοσφαιριστές ευχόμενη να θριαμβεύουν σε κάθε βήμα της καριέρας τους. Σας ευχαριστούμε πολύ».