SOS από την Super League 2

Στη Super League 2 είχαν κουβέντα και με την ΕΠΟ, την Πέμπτη (28/7). Όχι μόνο με τον ΠΣΑΠΠ. 

SOS από την Super League 2

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη που είχαν την Πέμπτη (28/7) η Super League 2 με την ΕΠΟ και τον ΠΣΑΠΠ, όπου αναφέρθηκαν από την Επιτροπή του πρωταθλήματος η οποία αποτελείτε από τους Λεουτσάκο, Σταμούλη, Πρίτσα, Ροκάκη, Παπακωνσταντίνου, Νικολιδάκη, Παπαδημητρίου και Παλτόγλου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2:

«Τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο και τον εκτελεστικό γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Φιλιππούση, είχε σήμερα η Επιτροπή της SL2, αποτελούμενη από τους κ.κ. Λεουτσάκο, Σταμούλη, Πρίτσα, Ροκάκη, Παπακωνσταντίνου, Νικολιδάκη, Παπαδημητρίου και Παλτόγλου. Η Επιτροπή ενημέρωσε για τα σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αδυναμία διεξαγωγής του πρωταθλήματος SL2, 2022-2023.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ άκουσε με μεγάλη προσοχή, κατανοώντας τα προβλήματα. Οι δυο πλευρές θα πραγματοποιήσουν νέα συνάντηση τις προσεχείς ημέρες.

Επιπροσθέτως πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους του ΠΣΑΠΠ, οι οποίοι ενημερώθηκαν για όλα τα τεκταινόμενα. Συντάχθηκαν στο πλευρό της SL2 ενώ αποδέχτηκαν την πρόσκληση της Επιτροπής να συμμετάσχουν σε όλες τις συναντήσεις που θα ακολουθήσουν τις προσεχείς ημέρες με τους αρμόδιους φορείς.

Υπενθυμίζουμε ότι η επιτροπή έχει ζητήσει ήδη συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη και αναμένει την απάντησή του».