ΠΑΕ Αιγάλεω: Αποφασίζει άμεσα ο Παλτόγλου - Δύο οι περιπτώσεις επενδυτών

Ανοιχτή συνάντηση διοργάνωσε ο Άρης Παλτόγλου, προκειμένου να ενημερώσει τους φίλους του Αιγάλεω για τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις και το μέλλον της ομάδας στη Super League 2. 

 

ΠΑΕ Αιγάλεω: Αποφασίζει άμεσα ο Παλτόγλου - Δύο οι περιπτώσεις επενδυτών

Το βράδυ της Τετάρτης (27/7) πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του «Σταύρου Μαυροθαλασσίτης» η ανοιχτή συνάντηση της ΠΑΕ και του ισχυρού άνδρα Άρη Παλτόγλου, με τους φιλάθλους του Αιγάλεω.

Βασικό θέμα το μέλλον της ομάδας στη Super League 2 αλλά και τα νεότερα από το μέτωπο των… επενδυτών.

Στην συνάντηση, που έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από τους φίλους του «Σίτι», ο Παλτόγλου αποκάλυψε πως περιμένει εξελίξεις σε δύο μέτωπα όσον αφορά τα διοικητικά. Συγκεκριμένα υπάρχουν επαφές με μία πλευρά που ενδιαφέρεται να έχει ρόλο συμπαίκτη στην επόμενη μέρα, ενώ την ίδια ώρα γίνονται συζητήσεις και με υποψήφιο αγοραστή.

Μάλιστα, σε περίπτωση που καμία από τις δύο δεν καρποφορήσει, θα κληθεί ο ίδιος να πάρει τις αποφάσεις για το «αύριο» του Αιγάλεω. Η τελική του απόφαση για το αν θα κατεβεί ο ιστορικός σύλλογος στο δεύτερο πρωτάθλημα της χώρας, έχει να κάνει με τα έσοδα τα οποία θα εξασφαλίσει η κατηγορία για τη νέα χρονιά, ενώ υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο να δηλωθεί τελικά το «Σίτι» στην Γ’ Εθνική κατηγορία.