Αιγάλεω: Ανοιχτή συνέλευση στο «Σίτι» - Ξεκαθαρίζει ο Παλτόγλου

Κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα σχετικά με την επόμενη ημέρα στις τάξεις του Αιγάλεω. Ξεκαθαρίζει στη σημερινή (27/7, 20.30) συνέλευση!

Αιγάλεω: Ανοιχτή συνέλευση στο «Σίτι» - Ξεκαθαρίζει ο Παλτόγλου

Ύστερα από μακρά περίοδο αναμονής και διαβουλεύσεων, οι επιτελείς του Αιγάλεω είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με την επόμενη ημέρα στις τάξεις του «Σίτι». Δόθηκε μάλιστα και συγκεκριμένη ημερομηνία, καθώς σήμερα (26/7) στις 20.30 στην αίθουσα τύπου του «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», ο μεγαλομέτοχος Άρης Παλτόγλου θα ενημερώσει παράγοντες και φιλάθλους των «κυανόλευκων» για το τι μέλλει γενέσθαι.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα τελευταία νέα είναι θετικά και η πρόσκληση ενδιαφέροντος που απηύθυνε προ διμήνου βρήκε ανταπόκριση. Πιθανότατα μάλιστα να ανακοινώσει και τα ονόματα των νέων «συμπαικτών» ο Παλτόγλου, αν έχει κλείσει οριστικά η συμφωνία που «κυοφορείται» αυτό το διάστημα. Επιπλέον, θα καταστεί σαφές αν οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές έρχονται για να πάρουν στα χέρια τους την ομάδα ή απλά για να συνδράμουν οικονομικά την οικογένεια Παλτόγλου.

Για όλα τα παραπάνω οι διοικούντες το Αιγάλεω τηρούν σιγή ιχθύος, δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν οτιδήποτε και παραπέμπουν στη δημόσια τοποθέτηση του Παλτόγλου αύριο στο γήπεδο. Στα πλαίσια αυτά δεν γίνεται κανένα σχόλιο και επί της φημολογίας που θέλει τον Σωτήρη Μαυρονάσιο να είναι μέσα στους εμπλεκόμενους παράγοντες, που συμπράττουν για τη θετική κατάληξη της υπόθεσης.

Η ατμόσφαιρα είναι θετική, μένει πλέον να διαπιστωθεί στην πράξη αν η ομάδα έπειτα από καιρό βγει επιτέλους από το τούνελ και μπορέσει να αντιμετωπίσει το μέλλον με δυναμική και υψηλούς στόχους.