ΠΑΕ Αιγάλεω: «Κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον μέχρι στιγμής»

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Αιγάλεω ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό της και τονίζει πως δεν έχει υπάρξει ουσιαστικό ενδιαφέρον από κάποιον επενδυτή. 

ΠΑΕ Αιγάλεω: «Κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον μέχρι στιγμής»

Μετά από 8 χρόνια χρηματοδότησης στην ομάδα του Αιγάλεω ο Άρης Παλτόγλου έχει διαμηνύσει ότι δεν θέλει να συνεχίσει στο τιμόνι της ΠΑΕ μόνος του, κάνοντας λόγο και για δωρεάν παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Μέχρι τώρα όσες συναντήσεις έχουν γίνει δεν έχει υπάρξει κάτι το ουσιαστικό, με αποτέλεσμα ο «ισχυρός» άνδρας του Σίτι να είναι φανερά προβληματισμένος για το μέλλον του συλλόγου.

Αυτό αναφέρει και σε ανακοίνωση της η ομάδα των δυτικών προαστίων, ενημερώνοντας και επίσημα το φίλαθλο κοινό της.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ενημερώνει ότι οι προσπάθειες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Άρη Παλτόγλου, για εξεύρεση επενδυτή που να μπορεί να αναλάβει την διάδοχη διοικητική κατάσταση της ομάδας συνεχίζονται.

Ωστόσο στις μέχρι τώρα επαφές που έχουν γίνει τα αποτελέσματα είναι αρνητικά, καθώς δεν υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον από κανέναν. Πρόθεση της οικογένειας Παλτόγλου παραμένει η παραχώρηση της ΠΑΕ, ακόμη και δωρεάν, όπως αυτό έχει γίνει γνωστό σε όλους κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση στις 15/06/2022.