Εργοτέλης: Αναλαμβάνει δράση ο Ερασιτέχνης

Στον Εργοτέλη θα γίνει σύγκληση του ΔΣ του ερασιτέχνη, ώστε να ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου

Εργοτέλης: Αναλαμβάνει δράση ο Ερασιτέχνης

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης τοποθετήθηκε κάνοντας λόγο για καταστροφική στάση του Μάγκεντ Σάμι και ζητάει την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ στον Γιώργο Βρέντζο.

Στις δηλώσεις του αναφέρει τα εξής: «Ενόψει της κατάστασης θα συγκληθεί άμεσα το ΔΣ του ερασιτέχνη Εργοτέλη για να εκτιμήσει την κατάσταση. Ο θεσμικός του ρόλος του επιβάλλει να πάρει πρωτοβουλίες διαμεσολάβησης, συνεννόησης ή και πίεσης ώστε να βρεθεί λύση, όμως μην ξεχνάμε ότι η ΠΑΕ Εργοτέλης είναι ανώνυμη εταιρία με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και εγώ προσωπικά επιθυμώ την μεταβίβαση των μετοχών στον Γιώργο Βρέντζο ώστε να υπάρξει συνέχεια και προοπτική στην ΠΑΕ.

Η διαφαινόμενη καταστροφική στάση του Μάγκεντ Σάμι, όσο κι αν ήταν πιθανή λόγω χαρακτήρα και συνθηκών, δεν μπορούσε να αποτραπεί με προληπτικό … πόλεμο. Σε κάθε περίπτωση οι ευθύνη της κυβέρνησης για τα δεινά της Σούπερ Λιγκ 2 είναι ακέραιη και δεν πλήττει μόνο τον Εργοτέλη. Τεράστιες ευθύνες. Εν πάση περιπτώσει θα κάνουμε αυτό που μπορούμε, χωρίς καταληκτική προθεσμία, γιατί η αφοσίωση δεν έχει τέλος».