ΑΕΛ: Το βίντεο με το αρνί και οι εγγυήσεις «χαλάνε» τη συμφωνία Κούγια – Νταβέλη

Όλα ανοιχτά στην ΑΕΛ. Ανακοίνωση από τον Αλέξη Κούγια. 

ΑΕΛ: Το βίντεο με το αρνί και οι εγγυήσεις «χαλάνε» τη συμφωνία Κούγια – Νταβέλη

Ένα βίντεο που έπαιξε στο κανάλι του επίδοξου αγοραστή της ΑΕΛ, Αχιλλέα Νταβέλη, και οι εγγυήσεις που δεν έχει λάβει ακόμα ο Αλέξης Κούγιας φαίνεται πως…χαλάνε την μεταβίβαση των μετοχών.


«Έμαθα ότι σε κάποιο κανάλι προβλήθηκε ένα video με έναν «στημένο» τύπο που έψηνε ένα αρνί με την λεζάντα ότι στη Λάρισα γιορτάζουν ψήνοντας αρνιά, την αποχώρηση μου από την ΑΕΛ.

Σε αυτούς που στο κανάλι τους το έκαναν και το προέβαλαν, θέλω να τους προτρέψω να μελετήσουν την επαγγελματική μου, την ποδοσφαιρική μου, αλλά και την κοινωνική μου παρουσία επί 50 και πλέον χρόνια και να τους υπενθυμίσω ότι η ΑΕΛ ανήκει σε εμένα, ο οποίος την χρηματοδοτεί και την συντηρεί 7 χρόνια, εκ των οποίων τα 5 στην Super League 1 και τα 2 ως πρωταθλήτρια και πρωταγωνίστρια στην Super League 2, είναι μια οργανωμένη στο έπακρο ΠΑΕ με προπονητικά κέντρα, με πούλμαν, με ραδιοφωνικό σταθμό και 35 Έλληνες παικταράδες, με φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και δεν έχω ακόμη υπογράψει για την μεταβίβαση ούτε ενός περιουσιακού στοιχείου που μου ανήκει.

Υ.Γ. Αν νομίζουν κάποιοι ότι με την παρουσία 50 αληταράδων και επικεφαλής τους γνωστούς εμπόρους ναρκωτικών να βρίζουν την νεκρή μητέρα μου κάτω από τα γραφεία των υποψήφιων αγοραστών και με ένα ψητό αρνί της σούβλας που ψήνει ένας μαλ… του 50άρικου, ότι θα ξεπουλήσω αυτό που εγώ δημιούργησα από το μηδέν κάνουν μεγάλο λάθος.

Ας δούνε τις φορολογικές μου δηλώσεις και το τι έχω πληρώσει στην εφορία για τα εισοδήματα μου και για την λειτουργία της ΑΕΛ και θα καταλάβουν τι μεγάλο σφάλμα έκαναν».