Παπαδόπουλος: «Μπαίνω στη μετοχική σύνθεση του Ηρακλή»

Ο Τομ Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στη μετοχική σύνθεση του Ηρακλή

Παπαδόπουλος: «Μπαίνω στη μετοχική σύνθεση του Ηρακλή»

Τη συμμετοχή του στην μετοχική σύνθεση του Ηρακλή ύστερα από συμφωνία με τον Στράτο Ευγενείου προανήγγειλε ο Τομ Παπαδόπουλος

Ο ομογενής επιχειρηματίας με γραπτή του δήλωση ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι θα ενισχύσει το κεφάλαιο του «Γηραιού» συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός ισχυρού Ηρακλή όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Αναλυτικά η δήλωση του Ελληνοαμερικανού:

«Σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα που αφορούν την άμεση εμπλοκή μου στα διοικητικά του Ηρακλή θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

Μέχρι στιγμής η μοναδική συμμετοχή μου είναι με τη μορφή χορηγίας – βοήθειας προς την ποδοσφαιρική χρονιά που μόλις τελείωσε, καθώς επίσης και χορηγίας – βοήθειας προς τα τμήματα του Γυμναστικού συλλόγου.

Αυτό ήταν αποτέλεσμα ζυμώσεων και συζητήσεων με τον μεγαλομέτοχο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Ευγενίου αλλά και τον πρόεδρο του Γυμναστικού συλλόγου κ. Θέο στις αρχές Αυγούστου 2021.

Μοναδικός γνώμονας για τις χορηγίες αυτές ήταν και είναι η αγάπη μου για την ομάδα έτσι ώστε αυτή να μπορεί να οργανωθεί καλύτερα και να διεκδικήσει κάποια στιγμή την είσοδο της στα σαλόνια της super league 1 όπου ανήκει.

Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω για το πρόσωπο του κ. Στράτου Ευγενίου. Την χρονιά που μας πέρασε με τη πείρα και τις ικανότητές του κατάφερε να δημιουργήσει μία σταθερότητα τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και στο καθαρά αγωνιστικό.

Με την βοήθεια του τεχνικού επιτελείου και των άλλων συνεργατών στήθηκε μία ομάδα από το μηδέν και κατάφερε, τηρουμένων των αναλογιών, να τερματίσει σε αξιοπρεπή θέση μετά από τον μαραθώνιο της super league 2.

Μέρος των συζητήσεων εκείνων με τον κ. Ευγενίου ήταν ότι σε περίπτωση που προς το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς, εάν δεν βρισκότανε διάδοχη κατάσταση ή κάποιο άλλο επενδυτικό σχήμα, τότε υπό κατάλληλες προϋποθέσεις θα μπορούσα για μια ακόμα φορά να λάβω ενεργό ρόλο στην διοίκηση της ομάδας και πάντα με συνεννόηση με το Γυμναστικό σύλλογο.

Εφόσον έχουν ευδοκιμήσει όλες εκείνες οι προϋποθέσεις που έχω θέσει προς τον εαυτόν μου πρώτα, αλλά και προς τους ανθρώπους της σημερινής διοίκησης, αποφάσισα να εισέλθω στο διοικητικό σχήμα δυνατότερος αλλά και πολύ σοφότερος από πριν.

Σ´ αυτό συμφώνησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι στα διοικητικά του Ηρακλή. Συνοδοιπόρος στην προσπάθεια αυτή θα είναι και ο κ. Νικ Σακίεβιτς που οι πολύτιμες γνώσεις και ικανότητες του θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην οργάνωση και λειτουργικότητα της ομάδας.

Υπήρξε ο ιδρυτής και αποκλειστικός δημιουργός τριών ομάδων στην αμερικανική ήπειρο έχοντας ως αποκλειστική ευθύνη τη δημιουργία γηπέδων και λοιπών εγκαταστάσεων, συγκρότηση ρόστερ, οργάνωση σε διοικητικό επίπεδο.

Η δε πρόσφατη ανάμειξη του και ενασχόληση με τα διοικητικά μεγάλης γαλλικής ποδοσφαιρικής ομάδας τον καθιστούν απαραίτητο συνεργάτη και πολύτιμο εργαλείο για την αναρρίχηση του Ηρακλή στο επόμενο επίπεδο.

Η ομάδα πλέον θα πορευτεί με αυτή την μετοχική σύνθεση στο προσεχές μέλλον (Παπαδόπουλος, Ευγενίου, Σακίεβιτς).

Παράλληλα με ενίσχυση του μετοχικού κεφαλαίου θα δημιουργηθεί ένα ισχυρό ρόστερ ικανό να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο στην Super League 1.

Τέλος, προσωπικά ζητώ τη συμπαράσταση όλου του κόσμου του Ηρακλή ώστε να βαδίσουμε με το ίδιο πνεύμα συνεργασίας και να αποφύγουμε τις παθογένειες και τα λάθη του παρελθόντος. Η ψυχολογική συμπαράσταση του σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας θα αποτελέσει ένα ισχυρό όπλο για την επόμενη μέρα.

Θανάσης Παπαδόπουλος».