ΑΕΚ: Πήρε τον Χατζηκυριακό από τον Φωστήρα για την Β' ομάδα!

Η ΑΕΚ απέκτησε τονν 18χρονο, αριστεροπόδαρο, κεντρικό αμυντικό, Σπύρο Χατηκυριάκο, που ενδιέφερε κι άλλες ομάδες και τον προορίζει για την 2η ομάδα του συλλόγου.

ΑΕΚ: Πήρε τον Χατζηκυριακό από τον Φωστήρα για την Β' ομάδα!

Ενώ η μεταγραφολογία για την ΑΕΚ, που αφορά την πρώτη ομάδα της δεν έχει αποφέρει απτά αποτελέσματα, ακόμη, η «Ένωση» ανακοίνωσε την απόκτηση ενός φέρελπι ποδοσφαιριστή που προορίζεται για τη Β' ομάδα της

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, που επέστρεψε στην ΑΕΚ Β’ θα δουλέψει με τον Σπύρος Χατζηκυριάκο, τον οποίο η ΑΕΚ απέκτησε από τον Φωστήρα. παρότι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είχαν δείξει ενδιαφέρον για εκείνον.

Είναι 18 ετών, αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός και είχε σκοράρει στην αναμέτρηση της Γ’ Εθνικής τον Φλεβάρη κόντρα Άγιο Ιερόθεο, ξεχωρίζοντας για τις δυνατότητές του και στις δύο πλευρές του τερέν.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 7 συμμετοχές (1 γκολ) με τον Φωστήρα και η ΑΕΚ κινήθηκε άμεσα για να τον κλείσει, προλαβαίνοντας ουσιαστικά τους υπόλοιπου «μνηστήρες» του.

Στο ντεμπούτο του με την ομάδα του Ταύρου ο προπονητής του Γιάννης Μάγγος αποδείχθηκε προφητικός:

«...το πιο σημαντικό απ’ όλα, ήταν το γεγονός ότι έκανε αισθητή την παρουσία του ένας 18χρονος ποδοσφαιριστής μας. Μιλάω για τον αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό Σπύρο Χατζηκυριάκο, ο οποίος θα απασχολήσει στο μέλλον αρκετές ομάδες της Α’ Εθνικής».