Βέροια: «Ζητούμε άμεση επικύρωση της βαθμολογίας των playouts και ορισμό των αγώνων μπαράζ»

Με ανακοίνωσή της η Βέροια ζητάει από το Δ.Σ. της Super League την άμεση επικύρωση της βαθμολογίας των playouts και τον ορισμό των μπαράζ.

Βέροια: «Ζητούμε άμεση επικύρωση της βαθμολογίας των playouts και ορισμό των αγώνων μπαράζ»

Η βαθμολογία των Playouts της Super League δεν έχει ακόμα επικυρωθεί, καθώς εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις. Ως εκ τούτου, δεν έχουν οριστεί ούτε οι αγώνες των μπαράζ ανάμεσα στη Βέροια και τη Λαμία.

Μετά την απόρριψη της έφεσης του Απόλλωνα Σμύρνης, η Βέροια ζητάει με ανακοίνωση την επικύρωση της βαθμολογίας και άμεσο ορισμό των αγώνων των μπαράζ.

Υπενθυμίζεται πως εκκρεμεί η απόφαση και για την υπόθεση του Παναιτωλικού.

Η ανακοίνωση της Βέροιας αναφέρει:

«Μετά τη σημερινή "κατ’ ουσίαν απόρριψη της έφεσης της ΠΑΕ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κατά της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και της 140/2022 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 Ελλάδας", όπως ανακοίνωσε επισήμως η ΕΠΟ, ανοίγει ο δρόμος για την οριστική επικύρωση της βαθμολογίας play-out της SL1.

Καλούμε το Δ.Σ. της λίγκας να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες και να δώσει τέλος στην υπόθεση που ταλαιπωρεί τρεις ομάδες και πλήττει βάναυσα το κύρος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ζητούμε άμεση επικύρωση και ορισμό των αγώνων μπαράζ.

Υ.Γ.: Ευχόμαστε από καρδιάς, καλή ανάρρωση στον κ. Μποροβήλο για την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει. Είμαστε βέβαιοι ότι η SL1 διαθέτει τους ανθρώπους και τις διαδικασίες ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα μέχρι την επάνοδο του προέδρου της».