Αιγάλεω: Ανοιχτοί για επενδυτές στο «Σίτι»

Στόχος η άνοδος για την ΠΑΕ η οποία έστειλε μήνυμα σε υποψήφιους επενδυτές. 

Αιγάλεω: Ανοιχτοί για επενδυτές στο «Σίτι»

Με ανακοίνωση του, το Αιγάλεω με υπογραφή του μεγαλομέτοχου και του προέδρου του, έθεσε ως στόχο την άνοδο στην Super League την ερχόμενη σεζόν και έστειλε μήνυμα προς τους υποψήφιους επενδυτές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με την επικύρωση της τελικής βαθμολογίας της Superleague 2 έκλεισε η ποδοσφαιρική σεζόν 2021-2022.

Η ομάδα μας στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος ευρίσκετο μεταξύ των 5 πρωτοπόρων ομάδων με σταθερή αγωνιστική συμπεριφορά και παρουσιάζοντας στους αγωνιστικούς χώρους ένα «προφίλ» σκληροτράχηλης ομάδας με προσανατολισμό και στόχους.

Η νέα χρονιά μας «υποχρεώνει» να διεκδικήσουμε το χώρο που μας ανήκει και αντιστοιχεί στη μεγάλη ιστορία της ομάδας μας, που δεν είναι άλλος απ’ αυτόν της Superleague 1.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας και ο πρόεδρος προσωπικά, καλούν όποιον επενδυτή αισθάνεται ότι μπορεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο να ηγηθεί ή και να συμμετέχει με πρωταγωνιστικό ρόλο στον στόχο της ανόδου να έρθει με τη πρόταση που θα αντιστοιχεί σε μια κεφαλαιουχική ΠΑΕ η οποία έχει μηδενικές οφειλές σε Δημόσιο, Ασφαλιστικούς Οργανισμούς, ποδοσφαιρικό προσωπικό και τρίτους, συνεπής, κρυστάλλινη και διάφανη σε όλα τα οικονομικά, διοικητικά και κριτήρια υποδομής της ΠΑΕ.

Πάνω από όλα τίθεται από εμάς το συμφέρον και η ιστορία της ομάδας που αγαπάμε και έχουμε υπηρετήσει με αφοσίωση.

Ο Ποδοσφαιρικός Οργανισμός που λέγεται «ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931» είναι για εμάς κάτι παραπάνω από μια εταιρία με συγκεκριμένο αντικείμενο, γι' αυτό και οι όποιες προτάσεις τεθούν και υποβληθούν θα πρέπει να είναι υγιείς, με σαφές business Plan και διακατεχόμενες από οικονομική ευρωστία και καθαρότητα.

Ο μεγαλομέτοχος και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931