Διπλός μηδενισμός για Ηρακλή λόγω οφειλών

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Ηρακλή, εφόσον δεν εξοφλήσει έγκαιρα δύο πρώην ποδοσφαιριστές του

Διπλός μηδενισμός για Ηρακλή λόγω οφειλών

Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών επέβαλε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στον Ηρακλή, αν δεν εξοφλήσει εγκαίρως δύο πρώην ποδοσφαιριστές του.

Η ανακοίνωση του Δικαστηρίου αναφέρει τα εξής:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Επέβαλε στην ΠΑΕ «Π.Ο.Τ. Ηρακλής» την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Εστεμπάν Μουνιόθ, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 15.883,51 ευρώ και β) του ποσού των 200 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 462/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ο.Δ.Δ./ΕΠΟ.

2. Επέβαλε στην ΠΑΕ «Π.Ο.Τ. Ηρακλής» την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή James Άντονι Ντέιβις Μπορίκο, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 16.397,31 ευρώ και β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 472/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ο.Δ.Δ./ΕΠΟ.