Επισκοπή - Παναθηναϊκός Β’ 3-2: Ανατροπή με ψυχή!

Η Επισκοπή βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο από τον Παναθηναϊκό Β’, αλλά κατάφερε να ανατρέψει τα πάντα και επικράτησε με 3-2 ολοκληρώνοντας με χαμόγελα τη σεζόν

Επισκοπή - Παναθηναϊκός Β’ 3-2: Ανατροπή με ψυχή!

Ο Παναθηναϊκός Β' παρόλο που προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στην Επισκοπή στην Κρήτη, έχασε με 3-2 στις καθυστερήσεις και έκλεισε τη σεζόν με ακόμα μια ήττα.

Οι Κρητικοί τερμάτισαν στην έβδομη θέση του Νότιου ομίλου της Super League 2, ενώ οι «πράσινοι» έμειναν στη 14η, όμως όπως όλες οι Β' ομάδες δεν μπορεί να υποβιβαστεί ή να προβιβαστεί και συνεπώς στη Γ' Εθνική έπεσε ο 13ος Αστέρας Βλαχιώτη.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με τους καλύτερους «οιωνούς» το παιχνίδι, καθώς προηγήθηκαν με 0-1 στο 10’ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αθανασακόπουλου και με 0-2 με σουτ του Φρόκου στο 35’, αλλά εκεί… σταμάτησαν να παίζουν!

Οι κρητικοί με πείσμα και μαχητικότητα έκαναν την μεγάλη ανατροπή.

Κατάφεραν να μειώσουν στο 82’, με το ευθύβολο σουτ του Πολυχρόνη έξω από την περιοχή και κόντρα στην ροή του αγώνα, επτά λεπτά μετά, έφτασαν στην ισοφάριση χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Νταρζίσιο.

Τελικά, κατάφεραν να πάρουν και τη νίκη, καθώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σουμπασάκης με ατομική ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 3-2.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Ανδρικόπουλος, Τασιούλης, Ανδρικόπουλος, Γκονζάλβες, Τριντάντε, Εμπόι, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Σκόνδρας, Νταρζίσιο, Νοικοκυράκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Βάθκεθ): Σουρδής, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Αντωνίου, Ρόμπι, Καρβούνης (67′ Κούτσιας), Μαρτίνης (67′ Σαρδέλης), Αλμπάνης, Φρόκου, Μπιλάλ, Ηλιάδης.