Απόλλων Λάρισας-ΠΑΟΚ Β' 2-1: Στο γήπεδο σώθηκε!

Ο Απόλλων Λάρισας νίκησε τον ΠΑΟΚ Β' με 2-1 και περιμένει τη δικαστική δικαίωση για την επιστροφή των έξι βαθμών και την παραμονή του στη Superleague 2. 

Απόλλων Λάρισας-ΠΑΟΚ Β' 2-1: Στο γήπεδο σώθηκε!

Έκανε το καθήκον του στον αγωνιστικό χώρο ο Απόλλων Λάρισας επικρατώντας στην τελευταία αγωνιστική του ΠΑΟΚ Β' με 2-1 , έχοντας πλέον στραμμένη την προσπάθειά του στο δικαστικό κομμάτι ώστε να πάρει πίσω τους έξι βαθμούς που αφαιρέθηκαν και να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς, μόλις στο 2' με σουτ του του Σταματή και έφτασαν στο δεύτερο γκολ στο 39' με σουτ του Καραμοκό. Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν έχοντας κακή απόδοση στο συγκεκριμένο διάστημα.

Με τις αλλαγές που έγιναν ο ΠΑΟΚ Β' ανέβασε το ρυθμό του στην επανάληψη και μείωσε με τον Τζίμα στο 52', με σουτ μετά από μπαλιά του Ουεαντραόγκο. Παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων η ομάδα του Θωμά Γράφα κατάφερε να κρατήσει το πολύτιμο τρίποντο. Ο ΠΑΟΚ Β τερμάτισε στην 8η θέση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κατοίκος από την Αθήνα.

Απόλλων Λάρισας: Αστράς, Καλούσης, Σκούπρα, Τιμπουέ, Βίγια, Μπαλογιάννης, Χατζής, Καραμοκό, Σταματής, Λίταινας, Λουκάς.

ΠΑΟΚ Β': Ταλιχμανίδης, Μανωλιούδης (78' Κουλούρης), Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Τσαούσης, Γρόσδης (46’ Σαλαμούρας), Ουεντραόγκο (77' Μελετίδης), Καλουτσικίδης (46’ Φασίδης), Τσοπούρογλου, Πανίδης (84' Γκορτεζιάνι), Τζίμας.