Ο Αντωνίου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στη Λάρισα

Ο Σωτήρης Αντωνίου είναι ο νέος προπονητής στην ΑΕ Λάρισας, ενώ στο πόστο του τεχνικού διευθυντή προσλήφθηκε ο Νίκος Σαμολαδάς

Ο Αντωνίου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στη Λάρισα

Η διοίκηση της ΑΕ Λάρισας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σωτήρη Αντωνίου στην πάγκο της ομάδας, ενώ για το πόστο του τεχνικού διευθυντή πήρε τον Νίκο Σαμολαδά.

Η ανακοίνωση των «βυσσινί» αναφέρει τα εξής:
«Μετά την μη συνέχιση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη για τους σοβαρούς οικογενειακούς λόγους που επικαλέστηκε ο ίδιος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ήρθε σε συμφωνία με τον Λαρισαίο προπονητή Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος αυτός θα επιλέξει τους συνεργάτες του και με τον Νίκο Σαμολαδά για να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή. Οι δύο άνδρες έχουν έρθει σε επαφή και συνεργάζονται.

Η εξέλιξη αυτή ήταν επιβεβλημένη γιατί εν όψει της σοβαρότητας της καταγγελίας για το στημένο Απόλλων Λάρισας – Βέροια και τις επιβληθείσες ποινές, θα ήταν αδιανόητο με το ενδεχόμενο της διεξαγωγής 2 ή 4 μπαράζ, αφού σε περίπτωση τιμωρίας η ΑΕΛ θα πάρει την θέση της Βέροιας να έχει προπονητή ο οποίος δεν θα συνεχίσει την νέα χρονιά.

Ο Αντωνίου θα αναλάβει καθήκοντα την Τρίτη 3/5/2022 οπότε και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση. Μαζί με τον Γκουτσίδη θα αποχωρήσει ο Αλέξης Σπυρόπουλος αλλά θα παραμείνουν έως το τέλος Μαΐου οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Γιάννης Ζαλαώρας αφού οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τότε.

Μετά από αυτή την εξέλιξη με απόφαση του Κούγια παραμένουν στο δυναμικό της ΑΕΛ, αφού άλλωστε έχουν συμβόλαια και για τα επόμενα χρόνια, οι Κολομπίνο, Αμπούντ και Γαρουφαλιάς και υπολογίζονται κανονικά στην περίπτωση που η ΑΕΛ δώσει αγώνες μπαράζ».