Αναγέννηση Καρδίτσας - Ολυμπιακός Β’ 0-1: Ο Σουρλής έλυσε τον «γόρδιο δεσμό»

Ο Ολυμπιακός Β’ πέρασε νικηφόρα από την Καρδίτσα, επικρατώντας με 1-0 της Αναγέννησης στο εξ αναβολής παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Super League 2.

Αναγέννηση Καρδίτσας - Ολυμπιακός Β’ 0-1: Ο Σουρλής έλυσε τον «γόρδιο δεσμό»

Ο Ολυμπιακός Β’ πέτυχε την τέταρτη νίκη του στα τελευταία πέντε παιχνίδια, καθώς πέρασε νικηφόρα και από την Καρδίτσα. Το τελικό σκορ (1-0) διαμόρφωσε ο Σουρλής στο 78’, καθώς το σουτ που έπιασε δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Θεολόγη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και είχαν τον έλεγχο, αλλά επιχειρούσαν κυρίως με μακρινά σουτ να προκαλέσουν πονοκεφάλους. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Β’ ισορρόπησε το ματς, αλλά έλειψε η μεγάλη ευκαιρία. Το ίδιο σκηνικό εκτυλίχθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Σουρλή τελικά να λύνει τον «γόρδιο δεσμό».

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Θεολόγης, Γκουγκούδης, Καρανίκας, Καρρίκι, Κοτσώνης, Γκίνη, Μπάλλας, Αθανασιάδης (79’ Β. Θεολόγης), Μπαντιμπανγκά (69’ Πολίτης), Μπενγκόα (69’ Μάνιος), Μπιανκόνι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Στουρνάρας, Κινκουέ, Μπα, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Μαρίνος (71’ Νίκολιτς), Βοΐλης, Κίτσος, Νταμπό (60’ Πινακάς), Σουρλής.