Αιγάλεω: Χειροκρότημα στους μικρούς κολυμβητές

Οι νεαροί κολυμβητές του Αιγάλεω αποθεώθηκαν από τον κόσμο της ομάδας στο ματς με τον Λεβαδειακό την Μεγάλη Τετάρτη (20/4).

Αιγάλεω: Χειροκρότημα στους μικρούς κολυμβητές

Tην ευκαιρία να γνωρίσουν την αποθέωση και το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων του Αιγάλεω είχαν την Μεγάλη Τετάρτη στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» και στο πλαίσιο του αγώνα με τον Λεβαδειακό, οι νεαροί κολυμβητές του ΑΟ Αιγάλεω, που διακρίθηκαν πρόσφατα στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα τα… «δελφινάκια» του «Σίτι» κατέκτησαν την 1η θέση στο Χειμερινό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος στην προαγωνιστική κατηγορία καθώς και την 4η θέση σε Παμπαίδων και Παγκορασίδων. Παράλληλα τερμάτισαν στην 9η θέση στην κατηγορία Παίδων –Κορασίδων και την 8η στην κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων.

«Η επιτυχίες τους, επιτυχία όλων μας. Γιατί ο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ είναι μια μεγάλη οικογένεια και λειτουργεί ενιαίος και δυνατός εκπροσωπώντας σε κάθε άθλημα που αγωνίζονται αθλητές του επάξια το όνομα, την ιστορία και τους αγώνες της πόλης μας. Μόνο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ… Μονάχα κορυφή», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.