Ολυμπιακός Β'-Απόλλων Πόντου 2-0: «Καθάρισε» με Μπα και Κωστή

Ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε με σκορ 2-0 του Απόλλωνα Πόντου σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της Super League 2.

Ολυμπιακός Β'-Απόλλων Πόντου 2-0: «Καθάρισε» με Μπα και Κωστή

Στο δρόμο των επιτυχιών συνέχισε ο Ολυμπιακός Β' που επικράτησε με 2-0 του Απόλλων Πόντου στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 26η αγωνιστική που διεξήχθη στον Ρέντη. Οι Πειραιώτες μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και με διάθεση να πιέσουν τους Θεσσαλονικείς. Μέχρι το 20' οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τον πρώτο λόγο, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά ο Απόλλων Πόντου έφερε το ματς στα ίσια και προσπάθησε να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο. Οι Πειραιώτες εμφανίστηκαν ξανά λίγο πριν το φινάλε το πρώτου μέρους, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε.

Στην επανάληψη το ξεκίνημα ήταν νωθρό και για τις δύο ομάδες που περιορίστηκαν σε "μάχες" στη μεσαία γραμμή και με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Τελικά ο Ολυμπιακός Β' κατάφερε να γίνει πιο απειλητικός και στο 65' να βρει τον τρόπο για να σκοράρει. Ο Σουρλής γύρισε ωραία τη μπάλα στον Μπα και αυτός με εξαιρετικό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 1-0.

Από εκείνο το σημείο τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα του Ιμπαγάσα που είχε τον έλεγχο και υπερασπιζόταν το υπέρ της σκορ. Η νίκη "κλείδωσε" στο 85' όταν ο Μαρίνος πέρασε ωραία κάθετη πάσα στον Κωστή και αυτός με σουτ σκόραρε για να γράψει το 2-0 για τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός Β: Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Μαρίνος, Βοΐλης (60′ Μπα), Κίτσος, Κωστή, Σουρλής (70′ Νταμπό), Πινακάς.

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Δαλιανόπουλος (21′ λ.τ Λουφάκης), Πάτι, Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Ρούνεϊ, Αμπουντού, Καλογέρης, Κουακού, Αμαραντίδης, Ιντζίδης.