Ο.Φ. Ιεράπετρας -ΑΕΚ Β' 1-2: Νέο «διπλό» στην Κρήτη για τους «κιτρινόμαυρους» (highlights)!

Η ΑΕΚ Β' μετά τη νίκη επί της Επισκοπής στο Ρέθυμνο, έφτασε τις τρεις σερί επιτυχίες νικώντας στην Ιεράπετρα τον τοπικό Ο.Φ.Ι (1-2)!

Ο.Φ. Ιεράπετρας -ΑΕΚ Β' 1-2: Νέο «διπλό» στην Κρήτη για τους «κιτρινόμαυρους» (highlights)!

Τρίτωσε το... καλό για την ΑΕΚ Β'

Μετά τη νίκη επί της Ρόδου στο «Σεραφείδειο» (5-0) και το 3-1 επί της Επισκοπής στο Ρέθυμνο οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν και του Ο.Φ. Ιεράπετρας στο «Βουζουνεράκειο» με 2-1 σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 10', στην πρώτη επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ άνοιξαν το σκορ: Ο Μιτάι γύρισε για τον Παρρά και αυτός με προβολή έκανε το 0-1

Η ομάδα του Παναγιωτάρα άγγιξε το 0-2 στο τέταρτο, αλλά το σουτ του Γιούση από τα ακροδάκτυλα του τερματοφύλακα Καραγκιόζη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι!

Μετά το 20λεπτο οι γηπεδούχοι, ανέβηκαν αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Θεοχάρη, που κράτησε το μηδέν ως την ανάπαυλα. Στο 21' σταμάτησε τον Αντερέγκεν σε τετ-α-τετ, ενώ στο 29' του είπε «όχι» δις!

Οι Κρητικοί συνέχισαν ν' απειλούν στην επανάληψη.

Ο Κοντοές στο 47' έχασε τρομερή ευκαιρία εξ επαφής και τελικά ήρθε η ισοφάριση στο 60': Μπαλιά του Ντέτλερ για τον Αντερέγκεν, που πάτησε περιοχή πριν σκοράρει.

Δύο λεπτά μετά, ο Θεοχάρης σταμάτησε τον Νεκούλ κρατώντας την ομάδα του ζωντανή.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 73ο λεπτό με τον Μπάμπη να δίνει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ. Ο νεαρός μέσος αφύλαχτος από το ύψος της περιοχής έπιασε συρτό σουτ στην δεξιά γωνία.

Στις καθυστερήσεις η ομάδα της Ιεράπετρας (που έχει μόνο έναν πόντο σε τέσσερις αγωνιστικές...) έμεινε και με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βιβάνκο για διώξιμο της μπάλας μετά από φάουλ που έκανε...

Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Στάϊκος Βεργέτης): Καραγκιόζης, Καλλιτσουνάκης(21΄ λ.τ. Μούλερ), Κάρδαρης(33΄ λ.τ. Κοντοές), Ντέτλερ, Νεκούλ(85΄ Κατάλντι), Ντι Λορέντζο, Μπενίτεζ, Λεμονής, Χιμένεθ, Βιβάνκο, Αντερέγκεν

ΑΕΚ (Νίκος Παναγιωτάρας): Θεοχάρης, Λάτσι, Κορνέζος(70΄ Μπούσης), Μιτάϊ, Σταμούλης, Μπάμπης(88΄ Αρβανίτης), Ρουκουνάκης(56΄ Μουστακόπουλος), Παρράς(88΄ Κορομηλάς), Γιούσης, Ιατρούδης, Χριστόπουλος(70΄ Σαμπανάτζοβιτς)