Φυντάνης: «Ο Αστέρας θα σωθεί παρά τα…τρίγωνα που έχουν κάνει»

Ο Ηλίας Φυντάνης μετά την ήττα της ομάδας του από την Καλλιθέα προανήγγειλε πρόστιμο αλλά ξεκαθάρισε πως ο Αστέρας Βλαχιώτη θα σωθεί.

Φυντάνης: «Ο Αστέρας θα σωθεί παρά τα…τρίγωνα που έχουν κάνει»

Ο προπονητής του Αστέρα Βλαχιώτη, Ηλίας Φυντάνης προανήγγειλε πρόστιμο και ανέλαβε την ευθύνη για τη βαριά ήττα (5-1) από την Καλλιθέα.

«Παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και με το οποίο κατακτούσαμε τις νίκες μόνο στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα. Μετά εξαφανιστήκαμε από το γήπεδο διά μαγείας. Δεν σηκώσαμε ποτέ κεφάλι να αντισταθούμε, κάνοντας ενέργειες που θύμιζαν παιδική χαρά. Ουδείς συμμετείχε στην αμυντική λειτουργία και χωρίς συνδυαστικό παιχνίδι στις επιθέσεις μας.

Ήμασταν άχρωμοι για 70 λεπτά χωρίς πάθος και θέληση όπως τα προηγούμενα παιχνίδια. Υστέρησαν τα πρωτοκλασάτα ονόματα και την ευθύνη την φέρω εγώ. Όμως να ξέρουν κάποιοι ότι ο Αστέρας θα σωθεί παρά τα τρίγωνα που έχουν κάνει. Από αύριο είναι μια άλλη ημέρα και συνεχίζουμε τη φιλοσοφία μας για να επανέλθουμε στις νίκες, αρχής γενομένης από τον δύσκολο αγώνα που δίνουμε με μια πολύ καλή ομάδα, το Αιγάλεω. Οι προπονήσεις ενδέχεται να συνεχιστούν μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο. Αναμένεται μέχρι αύριο το ύψος του προστίμου σε όσους αγωνίστηκαν για την απαράδεκτη εμφάνισή τους!», είπε ο Ηλίας Φυντάνης.