Ηρόδοτος: «Απαιτούμε ισονομία εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου»  

Ο Ηρόδοτος διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Στάμου (Ηλείας) και των βοηθών του στον αγώνα με τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Ηρόδοτος: «Απαιτούμε ισονομία εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου»  

Ο Ηρόδοτος εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας καταβάλλει μια μεγαλειώδη προσπάθεια προκειμένου να καταφέρει την παραμονή της στην κατηγορία. Έχουμε περάσει από σαράντα κύματα και παρόλα αυτά είμαστε ενωμένοι με έναν κοινό στόχο: να μην υποβιβαστεί ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ.

Ήρθαν στην Αλικαρνασσό τρεις… κύριοι οι οποίοι όπως φάνηκε είχαν έναν σκοπό και αυτός ήταν να μην κερδίσει η ομάδα μας. Αρχής γενομένης από το γεγονός πως οι αντίπαλοι παίκτες έπαιζαν πολύ δυνατά με τον διαιτητή Στάμο από το σύνδεσμο Ηλείας να επιτρέπει το σκληρό παιχνίδι και να μην δείχνει κίτρινες, ενώ στους δικούς μας παίκτες δεν το… σκεφτόταν τόσο.

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ διαμαρτύρεται για δύο φάσεις όπου οι αντίπαλοι αμυνόμενοι βρήκαν τη μπάλα με το χέρι εντός περιοχής όμως τόσο ο διαιτητής όσο και ο επόπτης έκλεισαν τα μάτια και στις δύο φάσεις! Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για εκείνους, ο αγώνας καταγραφόταν και γι’ αυτό το λόγο η ανακοίνωσή μας συνοδεύεται από το βίντεο με τα δύο χέρια.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ισονομία εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Το έχουμε αναφέρει πολλάκις, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν επιτρέπεται να παίζει με τον ίδρωτα και τον κόπο των παικτών μας που παλεύουν απέναντι σε Θεούς και Δαίμονες. ΩΣ ΕΔΩ. Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε!».