Αιγάλεω - Εργοτέλης: Στο «σπίτι» του είναι αλλιώς

Το Αιγάλεω έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από την ΑΕ Καραϊσκάκης και επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» για την 32η αγωνιστική της Super League 2. 

Αιγάλεω - Εργοτέλης: Στο «σπίτι» του είναι αλλιώς

Στην έδρα του είναι «Σίτι». Το Αιγάλεω επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς μετά την ήττα στην Άρτα από τον Καραϊσκάκη, επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη και απέδειξε ξανά πως στο «σπίτι» του είναι σκληρό «καρύδι».

Στους 46 βαθμούς και στην 7η θέση σκαρφάλωσε το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη, με τους Ηρακλειώτες να γνωρίζουν δεύτερη διαδοχική ήττα και να μένουν 9οι με 40β.

Στο πρώτο μέρος το Αιγάλεω είχε την υπεροχή, τις φάσεις και το γκολ. Στο 18' ο Τριμμάτης με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Τσέλιο ενώ στο 37' οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μια «ανάσα» από το 2-0. Συγκεκριμένα, ο Δημητριάδης σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Τσέλιος αρνήθηκε το γκολ στον Αρναρέλλη.

Ό,τι δεν έκανε το «Σίτι» στο τέλος του α' μέρους, το πέτυχε στις αρχές του β'. Ο Δημητριάδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Αρναρέλλης με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Τσέλιο, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)
Βοηθοί:Αρμάκολας (Κυκλάδων), Ισακοβίδης (Λακωνίας)

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Καλύβας (75' Ντρενογιάννης), Λάσκαρης, Μπαρμπαρούσης (46' Τσιλιγκίρης), Δημητριάδης (59' Δακτυλίδης), Αρναρέλλης (68' Σέχου), Τριμμάτης (75' Παυλής)

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Σαρρής, Μίκο, Κόλα, Σερβιλάκης, Κατσούρρι (84' Νεράλ), Πέιος, Βουτσάς (68' Ντουμάνης), Κουτάντος, Αλεξάκης (59' Πατρινός), Κωστανάσιος