Επισκοπή - ΑΕΚ Β' 1-3: Επιστροφή στα «διπλά» για τους «κιτρινόμαυρους»

Η ΑΕΚ Β' πέτυχε τη δεύτερη σερί επιτυχία της και πρώτη μετά από πέντε αποτυχημένες «εξόδους» στο Ρέθυμνο κόντρα στην Επισκοπή με σκορ 3-1.

Επισκοπή - ΑΕΚ Β' 1-3: Επιστροφή στα «διπλά» για τους «κιτρινόμαυρους»

Από πέντε άκαρπες «εξόδους» προερχόταν η ΑΕΚ Β' πηγαίνοντας στο ΔΑΚ Γάλλου για ν' αντιμετωπίσει την ισόβαθμη της Επισκοπή για τον 2ο όμιλο της Super League 2 και κατάφερε να επιστρέψει στα «διπλά», επικρατώντας με το ευρύ 3-1.

Σκορ που διαμορφώθηκε στο δεύτερο μέρος.

Η ομάδα του Παναγιωτάρα προηγήθηκε στο 47' με το σουτ του Γιούση εκτός περιοχής.

Ο ίδιος παίκτης, πέντε λεπτά αργότερα με εκτέλεση πέναλτι (που κέρδισε ο ίδιος από τον Σουμπασάκη) έκανε το 0-2

Οι Ρεθυμνιώτες, που προέρχονταν από δύο νίκες, μείωσαν με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα με σουτ του Νοικοκυράκη κι έψαξαν την ισοφάριση, αλλά στο 92' ο Χριστόπουλος με κεφαλιά από σέντρα του (κορυφαίου της αναμέτρησης) Γιούση διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, που σηματοδότησε τη 2η σερί επιτυχία και την επέκταση του αήττητου της ομάδας του στα 6 ματς (4ν. - 2 ισοπ.)!

Παρότι δεύτερα αργότερα και πριν την εκπνοή του αγώνα αποβλήθηκε ο Γερολέμου...

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τασιούλης, Καραγιάννης (λ.τρ. 18' Σταθόπουλος), Τσάβος, Εμπόι, Νταρζίσιο (90' Κουκούλης), Σουμπασάκης (66' Σκόνδρας), Νοικοκυράκης, Πολυχρόνης, Τριντάντε.

AEK B' (Παναγιωτάρας): Θεοχάρης, Παρράς (92' Αρβανίτης), Ραντόνια (71' Σταμούλης), Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μπάμπης, Γερολέμου, Γιούσης (92' Κορομηλάς), Τζούντα Γκαρσία (86' Μπούσης), Μιτάι, Κοσίδης (71' Χριστόπουλος)