Παναθηναϊκός Β' - Ηρόδοτος 1-2: Δεύτερη σερί νίκη για τους Κρητικούς

Ο Ηρόδοτος επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας του Παναθηναϊκού Β' και πήρε ανάσα στην μάχη του για την παραομονή. Για έκτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη έμειναν οι Πράσινοι. 

Παναθηναϊκός Β' - Ηρόδοτος 1-2: Δεύτερη σερί νίκη για τους Κρητικούς

Ο Ηρόδοτος έμεινε ζωντανός στην μάχη της παραμονής καθώς επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού Β΄ εκτός έδρας στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Super League 2.

Τα τέρματα των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Κόρτσαμ στο 19' με πέναλτι και ο Ποζατζίδης στο 24' ενώ για την ομάδα του Βάθκεθ μείωσε στο 90' +1' ο Τσιριγώτης. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο Ηρόδοτος λόγω αποβολής του σκόρερ Κόρτσαμ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

Έτσι, οι Κρητικοί ανέβηκαν στην 14η θέση με 30 βαθμούς με τους Πράσινους να μένουν για έκτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη μετρώντας τέσσερις ήττες στο ίδιο διάστημα.

Παναθηναϊκός Β (Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Καρβούνης, Μαρτίνης, Αλμπάνης, Τσιριγώτης, Ηλιάδης.

Ηρόδοτος (Βούζας): Κρόστα, Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Κίσσας, Μπαρμπόζα, Καπέλ, Κόρτσαμ, Ασίγκμπα, Μακρυδάκης, Γκόμεζ, Ποζατζίδης.

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)