Αιγάλεω: Με αυτούς αναχώρησε για Άρτα

Η αποστολή του Αιγάλεω για το παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης. 

Αιγάλεω: Με αυτούς αναχώρησε για Άρτα

Με στόχο να δώσει συνέχεια στις θετικές του εμφανίσεις και να διεκδικήσει το τρίποντο αναχώρησε για την Άρτα το Αιγάλεω όπου αύριο (13/4) αντιμετωπίζει την ΑΕ Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 31ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Super League 2.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε χθες το πρωί στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», με τους παίκτες να βγάζουν χωρίς προβλήματα την τελευταία προπόνηση και να δηλώνουν πανέτοιμοι για τον αυριανό αγώνα. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έπειτα από αρκετό καιρό έχει στην διάθεσή του τους Χρίστο Σέχου και Αλέξανδρο Καββαδία που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα είναι εκ νέου στην «κυανόλευκη» αποστολή.

Αντίθετα για την αναμέτρηση της Άρτας δεν υπολογίζονται λόγο καρτών, τόσο ο Αλέξανδρος Πιαστόπουλος που συμπλήρωσε 7 κίτρινες, όσο και ο Γκερτίν Χοτζάλλι που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β. Εκτός επίσης βρίσκονται και οι τραυματίες Καθάριος, Τσίτσαρης και Σκεντεράϊ.

Αναλυτικά: Σφυρίδη, Φυλακτό, Αναστασίου, Βλάχο, Καλύβα, Ντρενογιάννη, Πανανιώτου, Παπανικόλα, Παπουτσογιαννόπουλο, Δακτυλίδη, Δημητριάδη, Λάσκαρη, Σταματάκη, Αρναρέλλη, Καββαδία, Μπρέμπο, Παυλή, Σέχου και Τριμμάτη.