Αιγάλεω - Παναθηναϊκός 2-1: Ψυχωμένη ανατροπή το «Σίτι»

Παρότι έχανε 1-0 στο ημίχρονο, το Αιγάλεω γύρισε τούμπα το ματς, επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού Β'  και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων. 

Αιγάλεω - Παναθηναϊκός 2-1: Ψυχωμένη ανατροπή το «Σίτι»

Έβγαλε αντίδραση το Αιγάλεω. Παρότι προερχόταν από τέσσερα ματς χωρίς νίκη, το «Σίτι» έδειξε χαρακτήρα στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού Β' αν και έχανε στο φινάλε του α' μέρους.

Για 5ο διαδοχικό ματς μακριά από τα τρίποντα οι «πράσινοι» που στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχώρησαν και δεν απείλησαν την εστία των «κυανόλευκων». Το συγκρότημα του Βάθκεθ άνοιξε το σκορ στο 37' με το εύστοχο πέναλτι του Ηλιάδη.

Στην επανάληψη όμως οι αλλαγές του Χαραλαμπίδη άλλαξαν την κατάσταση. Στο 53' το Αιγάλεω έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση αλλά αρχικά η κεφαλιά του Τριμμάτη σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Χοτζάλλι δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή εστία.

Τελικά τη λύση έδωσε ο Παπανικόλας με κεφαλιά στο 75' ύστερα από ασίστ του Δημητριάδη. Ο τελευταίος ήταν και αυτός που υπέγραψε την ανατροπή. Ο Χοτζάλλι κέρδισε το πέναλτι από τον Σιδερά - φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι - και ο Δημητριάδης νίκησε τον Ξενόπουλο από τη λευκή βούλα.

Στις καθυστερήσεις Χοτζάλλι και Σαρδέλης είχαν έντονο... διάλογο με τον πρώτο να του ρίχνει κουτουλιά και να αντικρίζει την κόκκινη του Τζαγκαράκη.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
Κάρτες: Αλμπάνης, Παπανικόλας, Φυλακτός, Τουρκοχωρίτης
Κόκκινη: Χοτζάλλι

ΑΙΓΑΛΕΩ (Χαραλαμπίδης): Φυλακτός, Παπανικόλας, Παναγιώτου, Βλάχος, Αναστασίου, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Τσιλιγκίρης (46′ Τριμμάτης), Σταματάκης (46′ Δημητριάδης), Αρναρέλλης (46′ Χοτζάλλι), Μπαρμπαρούσης (87’ Καλύβας).

ΠΑΟ Β’ (Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Μαρτίνης, Τουρκοχωρίτης, Αντωνίου, Σιδεράς, Ηλιάδης, Θεοχάρης (87’ Ματσαδές), Σαρδέλης, Αλμπάνης, Τσιριγώτης (70’ Μαραθωνίτης), Αθανασακόπουλος