Κηφισιά-Λεβαδειακός 1-4: Η πρωτιά είναι δική του με...θόρυβο!

Δεν χάνει την πρωτιά στον όμιλο ο Λεβαδειακός που πέρασε θριαμβευτικά από την Καισαριανή νικώντας με 4-1 την Κηφισιά

Κηφισιά-Λεβαδειακός 1-4: Η πρωτιά είναι δική του με...θόρυβο!

Ακόμη ένα πάρα πολύ σημαντικό βήμα για την οριστική εξασφάλιση της πρώτης θέσης του ομίλου και της συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου στη Super League έκανε ο Λεβαδειακός επικρατώντας εντυπωσιακά της Κηφισιάς με 4-1 στο γήπεδο της Καισαριανής.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην επιτυχία με κεφαλιά του Πατρίκ Μπαχανάκ στο 31', στο 68' ο Νίλι με σουτ πέτυχε το δεύτερο γκολ, ενώ στο 83' και στο 85' ο Γιώργος Βρακάς έδωσε διαστάσεις στη νίκη για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη (ΦΩΤΟ) που διατήρησε τη μεγάλη απόσταση από τους διώκτες της (απέχει δέκα βαθμούς από Καλλιθέα, Καλαμάτα και Χανιά). Η Κηφισιά που πέτυχε το γκολ της τιμής με πέναλτι του Ντοριβάλ στο 89' έμεινε στην πέμπτη θέση δεν είχε ξανά στον πάγκο τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο που εξακολουθεί να νοσεί από κορονοϊό και την τεχνική ευθύνη είχε ο Θωμάς Μαυρουδής από την Κ-19 του συλλόγου. Πάντως οι γηπεδούχοι ήταν ανταγωνιστικοί όσο το σκορ ήταν στο 0-1, αλλά μέσα σε ένα τέταρτο ο Λεβαδειακός κυριάρχησε και έφτασε στην επιβλητική επικράτηση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραντώνης από την Ημαθία.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος (81’ Να), Αρτυματάς, Παλασέβσκι (81’ Ντοριβάλ), Τετέι, Παπασάββας, Βαζ (81’ Φερέιρα), Καλλέργης (71’ Κουιρουκίδης), Μουστάκης, Πρίτσας (58’ Οικονομίδης), Γκότοβος.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (72’ Νίκας), Μεχία, Νίλι, Πολέτο (78’ Βρακάς), Μουτίνιο, Βήχος, Δούμτσιος (64’ Γκάμπριελ), Τζημόπουλος, Τσάπρας.