Ξάνθη - Ολυμπιακός Β' 2-1: Πλήρωσε δυστοκία και λάθη

Η Ξάνθη εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και τα λάθη του Ολυμπιακού Β' και επικράτησε με σκορ 2-1. Πρώτο γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Κανέ.

Ξάνθη - Ολυμπιακός Β' 2-1: Πλήρωσε δυστοκία και λάθη

Δεν έδωσε συνέχεια στις νίκες ο Ολυμπιακός Β' που μετά το 3-0 επί του Πιερικού ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Ξάνθη με σκορ 2-1. Η ομάδα του Πειραιά σε ακόμα ένα ματς ήταν αυτή που δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να τις τελειώσει με επιτυχία. Επίσης πλήρωσε τα λάθη της άμυνας της με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από την ομάδα της Θράκης.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήτα ισορροπημένο με τον Ολυμπιακό Β' να έχει 2-3 καλές στιγμές με τον Μπα και τον Ξενιτίδη, αλλά να μην καταφέρνουν να σκοράρουν. Από την πλευρά του ο Τζολάκης κατέγραψε δύο καλές αποκρούσεις σε τετ α τετ με αντιπάλους του. Τελικά η Ξάνθη ήταν αυτή που βρήκε το γκολ στο 44' με τον Διαμαντόπουλο σε μία φάση που οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ στον Αποστολόπουλο. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Καλογερόπουλος λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπισε.

Στην επανάληψη η Ξάνθη περίμενε τον Ολυμπιακό στο μισό γήπεδο. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν αυτή που πίεζε και έψαχνε το γκολ κάτι που βρήκε στο 60'. Ο Φαντιγκά μετά από ωραία ενέργεια κέρδισε φάουλ, το οποίο εκτέλεσε ο Ξενιτίδης και ο Κανέ με προβολή έκανε το 1-1. Αν και οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο τέρμα ένα λάθος του Κινκουέ έδωσε την ευκαιρία, στο 81', στον Κρητικό να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Ξάνθη: Τσομπανίδης, Μπάτζιος, Μιχαήλ, Κρητικός, Διαμαντόπουλος Αλί Μπάμπα, Τζανακάκης, Φαζός, Τσέλιος, Δόρης, Ουνγιαλίδης.

Ολυμπιακός Β: Τζολάκης, Κινκουέ, Μπα (76' Σουρλής), Φαντιγκά, Ξενιτίδης, Μαμαντού, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος (λ.τ. 29' Αποστολόπουλος), Μαρίνος (70' Βοΐλης), Κίτσος, Κωστή.