Παναθηναϊκός Β' - Καλλιθέα 0-0: «Έσπασαν» τα δοκάρια οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός Β' «πάτησε» αγωνιστικά την Καλλιθέα, είχε δύο δοκάρια, όμως έμεινε στο ισόπαλο 0-0 για την εμβόλιμη 29η αγωνιστική της Super League 2.

Παναθηναϊκός Β' - Καλλιθέα 0-0: «Έσπασαν» τα δοκάρια οι «πράσινοι»

Με εξαίρεση το πρώτο και το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, ο Παναθηναϊκός Β' ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς από την Καλλιθέα, ωστόσο οι αποκρούσεις του Στρέζου και τα... δοκάρια δεν του επέτρεψαν να ξεφύγει από το ισόπαλο 0-0.

Στο 50' ο Αλμπάνης σούταρε ύστερα από φάση διαρκείας, με την μπάλα να προσκρούει στο δεξί δοκάρι και να καταλήγει άουτ, ενώ στο 65' ήταν η σειρά του Καρβούνη να «σημαδέψει» τη δοκό με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στη μοναδική στιγμή του ματς που οι φιλοξενούμενοι πάτησαν την «πράσινη» περιοχή με αξιώσεις, στο 80ό λεπτό, ο Κονέ έπιασε το σουτ υποχρεώνοντας τον Ξενόπουλο σε καίρια επέμβαση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β': Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Σιδεράς, Μαρτίνης, Καρβούνης (78’ Μαραθωνίτης), Ηλιάδης, Αλμπάνης (87’ Κούτσιας), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Τσιριγώτης (87’ Ματσαδές).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Στρέζος, Ρέντζας (63’ Κονέ), Βασιλούδης (81’ Νάτσης), Κύργιας, Ευαγγέλου, Μανθάτης, Μπουλούλης, Μάλτσι (81’ Μουνιέ), Σαντάνα, Δεμέτριους (52’ Ρώσση), Κυνηγόπουλος.