ΑΕΛ - Θεσπρωτός 1-0: Στο τέλος «χτύπησε» ο Κούστα!

Σπουδαία νίκη για την ΑΕΛ κόντρα στον Θεσπρωτό με 1-0 στο 87' από τον Κούστα. Ελπίζουν ακόμα οι «βυσσινί» για την πρωτιά.

ΑΕΛ - Θεσπρωτός 1-0: Στο τέλος «χτύπησε» ο Κούστα!

Η ΑΕΛ επικράτησε του Θεσπρωτού με 1-0, διατηρώντας κάποιες λίγες ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Βόρειο Όμιλο, ούσα πλέον στο -8 από την πρωτοπόρο Βέροια.

Από την άλλη, ο Θεσπρωτός έμεινε στους 29 βαθμούς και ελπίζει ότι δεν θα μπει σε μπελάδες όσον αφορά την παραμονή του στην κατηγορία. Στο πρώτο ημίχρονο, αμφότερες οι ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, ένα με τον Μπονίγια στο 25' και ένα με τον Μιλτιάδη στο 41'.

Τελικά, το «χρυσό γκολ για τους «βυσσινί» σημείωσε ο Κούστα στο 87', χαρίζοντας μία σπουδαίας σημασίας νίκη για τους Θεσσαλούς.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ραμίρεζ (74′ Κούστα), Νίνο (54′ Κ. Παπαγεωργίου), Γιάκος (61′ Κολομπίνο), Τσουμάνης (54′ Όγκμποε), Μιλτιάδης, Μαυριάς (54′ Γλυνός).

Θεσπρωτός (Ρότσα): Παππάς, Γώγος, Ντι Αλέσιο, Στεργίου (80′ Διγκόζης), Γκανσιέρ, Πουφλής (66′ Ραμίρεζ), Κωνσταντίνου, Λύγκας (80′ Μαρτίνεζ), Ρομέρο (66′ Ζιώγας), Γεωργούσης (54′ Σαραντίδης), Μπονίγια.