Αιγάλεω - ΑΕΚ Β' 1-1: Με το ίδιο νόμισμα!

Αιγάλεω και ΑΕΚ Β' αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 (δεύτερη φορά εφέτος με το ίδιος σκορ) και μοιράστηκαν από έναν βαθμό στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League 2. Οι Κοσίδης (50') και Τσιλιγκίρης (88') τα τέρματα της συνάντησης, δοκάρι με τον Καλύβα είχαν οι «κυανόλευκοι». 

Αιγάλεω - ΑΕΚ Β' 1-1: Με το ίδιο νόμισμα!

Δεν είχε νικητή, το τελευταίο - χρονικά - παιχνίδι του σημερινού προγράμματος της Super League 2. Αιγάλεω και ΑΕΚ Β' αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, σε ένα ματς που είχε κοινά στοιχεία με εκείνο του α' γύρου (ίδιο γήπεδο).

Τότε, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν σώσει τον βαθμό στο φινάλε, ενώ σήμερα οι «κυανόλευκοι» τους... πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα.

Το «Σίτι» είχε τις ευκαιρίες, είδε την προσπάθεια του Καλύβα να σταματά στο δοκάρι (37') αλλά και τον Χατζηεμμανουήλ να σταματά τρεις φορές τον Αρναρέλλη. Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ ύστερα από προσπάθεια του Κοσίδη στο 50ο λεπτό.

Το Αιγάλεω αντέδρασε, πήρε τα ηνία και έφτασε τελικά στην ισοφάριση με τον Τσιλιγκίρη στο 88'. Μάλιστα, είχε τη δυνατότητα να πάρει και το ματς αλλά η κεφαλιά του Ανδρέου στο 90+1' πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)
Βοηθοί: Γουρνιάς (Ανατ. Αττικής), Νικολάου (Αθηνών)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Αναστασίου, Παπανικόλας, Καλύβας, Παπουτσογιαννόπουλος, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος (60′ Χοτζάλλι), Τσίτσαρης (81’ Τσιλιγκίρης), Σταματάκης, Αρναρέλλης (89’ Ανδρέου), Μπαρμπαρούσης.

ΑΕΚ Β (Παυλής): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Μπούσης (73′ Παρράς), Λάτσι (65′ Κορνέζος), Γιαννούτσος, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Γερολέμου (83’ Αρβανίτης), Ευθ. Χριστόπουλος (65′ Τζούντα Γκαρσία), Γιούσης, Κοσίδης (83’ Γκολφίνος).