ΟΦ Ιεράπετρας – Παναθηναϊκός Β’ 2-0: Άλμα παραμονής για τους κρητικούς!

Μετά από δύο μήνες ο ΟΦ Ιεράπετρας πήρε την πρώτη του εντός έδρας νίκη με 2-0 επί του Παναθηναϊκού Β’ και πλησίασε ακόμα περισσότερο στην σωτηρία. Τρίτη σερί ήττα για τους «πράσινους»

ΟΦ Ιεράπετρας – Παναθηναϊκός Β’ 2-0: Άλμα παραμονής για τους κρητικούς!

Καθοριστικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία έκανε ο ΟΦ Ιεράπετρας, που επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού Β’ στο Βουζουνεράκειο στάδιο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League 2.

Μετά από δύο μήνες οι κρητικοί... χαμογέλασαν και πλέον αισιοδοξούν για την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ το «τριφύλλι» εξακολουθεί να προβληματίζει, καθώς ηττήθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Στο 12’ ο Μεσιδόρο έβαλε τους κρητικούς στη… θέση του οδηγού, καθώς με σουτ από καλή θέση έκανε το 1-0.

Οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να οργανώσουν σωστά το παιχνίδι τους, έκαναν λάθη και δεν είχαν τον τρόπο να φτάσουν απέναντι από τον Μανουσάκη.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι στο 79’ «κλείδωσαν» τη νίκη τους με τον Βουό να σουτάρει και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 89΄ ο Λεμονής έβγαλε τον Μεσσιδόρο στον κενό χώρο, αλλά εκείνος έκανε σουτ στην εξωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Βεργέτης): Μανουσάκης, Ντι Λορέντζο, Βιβάνκο, Ντέτλερ, Κατάλντι (66′ Νεκούλ), Μπενίτεζ, Καλλιτσουνάκης (85′ Ψάνης), Λεμονής, Μούλερ, Μεσσιδόρο, Βουό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β' (Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης (74′ Τουρκοχωρίτης), Σιδεράς, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Αντωνίου (74′ Ματσαδές), Κρυπαράκος (16′ λ.τ Τσιριγώτης), Σαρδέλης, Καρβούνης (61′ Αλμπάνης), Μαραθωνίτης (61′ Ηλιάδης), Μαρτίνης.