Καβάλα: «Βράζει» με διαιτησία και Πάμπλο Γκαρσία

Έξαλλοι είναι στην Καβάλα με τη διαιτησία του αγώνα του ΑΟΚ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’ αλλά και τη συμπεριφορά του Πάμπλο Γκαρσία. 

Καβάλα: «Βράζει» με διαιτησία και Πάμπλο Γκαρσία

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα, Αλεξάντερ Χαντιτάγκι μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’, «επιτέθηκε» στους διαιτητές αλλά και στον Πάμπλο Γκαρσία.

«Έχω παράπονα και από τους διαιτητές, έχω δει πολλές κακές διαιτησίες στην Ελλάδα, αυτή ήταν η χειρότερη. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα μπορούσαν να βρίσκονται μέχρι και στη φυλακή με τον τρόπο που διαιτήτευσαν σήμερα. Αν η ελληνική κυβέρνηση θέλει να ξεκινήσει το ποδόσφαιρο πρέπει να ξεκινήσει από τη διαιτησία.

Ήταν αποκρουστική και αν θέλει η ίδια η ΕΠΟ ή η κυβέρνηση να δει αυτό το παιχνίδι και τη διαιτησία του συγκεκριμένου κυρίου, να τους δώσω το DVD για να βγάλουν τα πορίσματά τους.

Ήταν μια κάκιστη διαιτησία, γενικά η συμπεριφορά της διαιτησίας και του ποδοσφαίρου είναι κακή απέναντί μας. Γενικά έχουμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιες συμπεριφορές από την αρχή της σεζόν».

Για τη συμπεριφορά του ΠΑΟΚ και του προπονητή του Πάμπλο Γκαρσία είπε: «Είμαι πολύ απογοητευμένος με τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Με την τρόπο που συμπεριφέρθηκε η ομάδα του ΠΑΟΚ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν εκπλήσσομαι επειδή το μεγαλύτερο στιγμιότυπο της καριέρας του Γκαρσία ήταν ότι επιτίθετο σε αντίπαλους ποδοσφαιριστές και αυτό το έχει περάσει και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας».