ΠΑΟΚ Β': Χωρίς Ουεντραογκό κόντρα στη Καβάλα

Ο ΠΑΟΚ Β' αντιμετωπίζει την Καβάλα αύριο (30/3, 15:00) και στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Ουεντραογκό που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Μπουρκίνα Φάσο.

ΠΑΟΚ Β': Χωρίς Ουεντραογκό κόντρα στη Καβάλα

Την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση εναντίον τη Καβάλας στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» (15:00) για την 27η αγωνιστική της Super League 2 ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ειδικότερα, το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία προπονήθηκε το πρωί της Τρίτης (29/3) στο αθλητικό κέντρο της Σουρωτής και αντίστοιχα το απόγευμα αναχώρησε με προορισμό τη μακεδονική πόλη.

Σημειώνεται πως το τεχνικό τιμ του «Δικεφάλου» έχει τους πάντες στην διάθεσή του, εκτός του Ουεντραογκό που απουσιάζει με την εθνική ομάδα της Μπουρκίνα Φάσο.

Αναλυτικά, την «ασπρόμαυρη» αποστολή απαρτίζουν οι: Μπουργάνης, Μπαλωμένος, Παναγιώτου, Καλουτσικίδης, Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Τσαούσης, Μελετίδης, Γιαξής, Σαλαμούρας, Κουλούρης, Χατζηστραβός, Πανίδης, Γαϊτανίδης, Τζίμας, Γκορντεζιάνι και Κούτσιας.