Παναθηναϊκός Β': Η αποστολή για το παιχνίδι στη Ζάκυνθο

Με 19 παίκτες η αποστολή του Παναθηναϊκού Β' για την αυριανή (30/3) αναμέτρηση με την Ζάκυνθο, καθώς απουσιάζουν οι διεθνείς Χριστογεώργος, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Αντωνίου και ο τιμωρημένος Ρόμπι.  

Παναθηναϊκός Β': Η αποστολή για το παιχνίδι στη Ζάκυνθο

Με προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β' για τον αυριανό (30/03) αγώνα με αντίπαλο την Ζάκυνθο στο δημοτικό στάδιο Ασπρόπυργου, για την 27η αγωνιστική της Super League 2.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κατοχής μπάλας σε μικρό χώρο και εξάσκηση στις στημένες φάσεις. Απουσίασαν οι διεθνείς με την Εθνική Κ-21 Χριστογεώργος, Αθανασακόπουλος και Σαρδέλης, αλλά και ο Αντωνίου που έχει κληθεί στην Κ-21 της Κύπρου. Ο Πάνκα συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Χαβιέρ Βάθκεθ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα. Αυτοί είναι οι: Αλμπάνης, Βαγιαννίδης, Δημητρίου, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Καραμπάς, Καρβούνης, Κούτσιας, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Μαργκόνο, Μαρτίνης, Ματσαδές, Νταμπίζας, Ξενόπουλος, Σερπέζης, Σιδεράς, Τουρκοχωρίτης και Τσιριγώτης.

Ο Ρόμπι έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.