Χανιά – Παναθηναϊκός Β’ 2-0: Οι… μπαλωθιές του Μπαΐροβιτς!

Με δύο γκολ του Σουηδού σέντερ φορ Αντμίρ Μπαΐροβιτς τα Χανιά επικράτησαν με σκορ 2-0 του Παναθηναϊκού Β’ στην Κρήτη και «σκαρφάλωσαν» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας

Χανιά – Παναθηναϊκός Β’ 2-0: Οι… μπαλωθιές του Μπαΐροβιτς!

Τα Χανιά δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό Β’ κέρδισαν με 2-0 στην Κρήτη και με τη νίκη τους αυτή ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Μπαΐροβιτς, με τον Σουηδό φορ των Χανίων να αναλαμβάνει δράση και να «καθαρίζει» το ματς. Αρχικά στο 13ο λεπτό ο Μπαΐροβιτς άνοιξε το σκορ στο ματς μετά από ασίστ του Τριανταφυλλάκου και έβαλε σε… θέση οδηγού τους γηπεδούχους.

Στο 30’ μετά από ωραία αλλαγή παιχνιδιού ο Βασιλόγιαννης την κατάλληλη στιγμή σέντραρε ιδανικά για τον επερχόμενο Μπαΐροβιτς, που πλάσαρε στην κίνηση για το 2-0.

Στο υπόλοιπο μέρος του αγώνα, ο ρυθμός ήταν καλός και το ματς ισορροπημένο, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν είχε τον τρόπο να απειλήσει την εστία των κρητικών, τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε με το σκορ να παραμένει και τα Χανιά να παίρνουν μια πολύ σημαντική νίκη.

ΧΑΝΙΑ (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Φόμπι, Πατάπης, Παν-τεκίδης, Κογιέτε, Παναγιωτούδης, Κάρλος (85’ Παράνο), Τριανταφυλλάκος (73’ Νικόλης), Βασιλόγιαννης (85’ Τσαμούρης), Μπαΐροβιτς, Κόλα (56’ Βάρκας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σερπέζης, Θεοχάρης (73’ Ηλιάδης), Σιδεράς, Ρόμπι (57’ Κούτσιας), Καρβούνης (73’ Καραμπάς), Μαραθωνίτης (57’ Κρυπαράκος), Μαρτίνης (81’ Ματσαδές), Αλμπάνης, Τσιριγώτης.